Mikor kezdhetem összeengedni őket?
2 hete van nálam egy kb 7 hetes kiscica. Van rajta kívül 3 macskám, néhány napja már nézegették egymást, de csak rácson keresztül (elválasztottam egymástól a két helyiséget). Fújás, morgás van részükről, a kicsi viszont nagyon magabiztos.
Merjem őket rács nélkül összeengedni, vagy várjak ameddig már nem fújnak annyira a nagyok?
Most lehet, hogy hülye kérdés, de miért van nálad 5 hetes kora óta a kismacska?
Szerintem érdemes lenne először semleges helyen találkozniuk. Már többször leírtam különböző kérdéseknél, de a macska sem kedveli a területén lévő idegeneket. Most gondolj bele, odaállna a bejáratodhoz egy vadidegen a bőröndjével, hogy mostantól ott lakik nálad, te mit csinálnál? Ugye, hogy elküldenéd melegebb éghajlatra? Viszont ha az előzőleg már ismert barátod áll ott az ajtóban, akkor sokkal hamarabb mondod, hogy "gyere haver húzd meg magad". A macska is nagyjából ugyanezt érzi, a vadidegen macskát nehezebben fogadja be, mint az ismerőst.
3#
Nem hülyeség, teljesen jogos.
A kutyám találta kidobva egy út szelén, soványan meg teljesen átfagyva.
Hazahoztam, látta doki, letelt a karantén, és most itt tartunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!