Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Baj, ha csak nyers pulykahúst,...

Baj, ha csak nyers pulykahúst, marhahúst, sprotnit, hekkfilét és csirke nyakat, májat, szívet eszik a macskám?

Figyelt kérdés

Nem eszi meg a nedves macska eledeleket, sem a száraz cicaropit. Még a jutalomfalatot sem és a szőroldó pasztát sem. Búzafüvet szokott rágicsálni néha meg vizet iszik.

Én nem tudom, hogy honnan jött ez a cica, de 1 hetesen egy bokor alatt csipogott, 6 hetes koráig csak tápszert evett fecskendőből, hiába kínáltam mással 4 hetes korától. Aztán egyszer csak elkezdett ordítani, amikor húst vágtam az ebédhez. Akkor evett először, bő 6 hetesen és azóta még a főttet sem eszi meg, csak ezeket a kajákat és csak nyersen. Már 4 hónapos és aggódom, hogy nem kell neki semmi más, nem tudom belé erőltetni, nem akarom.

2023. nov. 8. 17:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem adok neki nyers húst,mert büdös lesz tőle a szája körüli részen a szőr. Igen,a macskakajától is,de annak már megszoktam a szagát és az valahogy jobban el is tűnik. A húslé iszonyat büdös,a tálja is büdös lesz tőle melegben.
2023. nov. 9. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!