Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiscicák minden este az autó...

Kiscicák minden este az autó motorterében alszanak. Tönkretehetnek ott valamit?

Figyelt kérdés

2023. okt. 29. 23:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Saját cicák, van bélelt kartondobozuk (hungarocell, rongy) jó fedett helyen. Ha nincs nagyon hideg akkor ott alszanak. Minden indítás előtt megkopogtatjuk a motorháztetőt, hogy kijöjjenek.
2023. okt. 30. 12:13
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

Na ezért mit fogsz itt akpni.

3...2...1..

2023. okt. 30. 12:22
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
Egyáltalán nem engeditek be őket a házba? Nem értem…akkor már legalább egy rendes ágy kéne neki vagy valami bélelt, tudatában vagytok annak hogy azért mennek oda mert fáznak, de ti akkor sem engeditek be a melegbe hanem egy karton doboz a helyük a hidegben? Igaz, jobb mint a menhely meg az utca, gondolom enni kapnak, de inkább adjátok oda őket olyan valakinek aki tényleg szeretne cicát tartani. Meg akitől kapnának szeretetet.
2023. okt. 30. 14:19
 14/20 anonim ***** válasza:
36%

Ha bemennek a motortérbe, akkor rettenetesen fáznak. Kiscicát nem tartunk kint. (Értelmes ember mondjuk felnőtt macskát se). És még csak október vége van, simán meg fognak fagyni télen...

Keress nekik egy olyan gazdát, aki akar is macskát tartani, és a faj igényeit is figyelembe veszi.

2023. okt. 30. 14:40
 15/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem sajnálod őket, hogy ennyire fáznak?

Kérlek keress nekik olyan gazdát, aki bent is hajlandó tartani, főleg ha még kicsik és hidegben. Télen meg fognak fagyni.

2023. okt. 30. 21:46
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó 3 válaszoló, mikor indultok a cicákért? Vagy már úton is vagytok?
2023. okt. 30. 22:01
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Én voltam a 13-as, én nem azt mondtam hogy menjen és fogadjon örökbe 10 macskát mert meghalnak, hanem hogy találjon inkább olyan gazdit keresni a cicáknak akik szeretik is őket, vagy felrakni a netre két fotóval annyira megerőltető? Szerintem csak kicsivel több energia mint ide posztolni meg kérdezni.
2023. okt. 31. 09:12
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
A leállított motor csak egy ideig meleg, éjszakára biztosan nem fognak ott maradni a motortérben télen, mert ha nincs fűtött garázsban a kocsi, akkor a motorja éjszaka ugyanolyan jeges hideg lesz 1-2 órás állás után, mint bármilyen vasdarab, amit kint hagysz az udvaron, szóval nem buli nekik a hideg vasdarabhoz bújva aludni. Inkább összebújnak majd a kartondobozukban, de most még 10-14 fokosak az éjszakák, ez a macskáknak nem hideg. A sünök is még simán flangálnak éjszakánként a kertben, még nem húzódtak el téli álomra.
2023. nov. 4. 14:32
 19/20 anonim ***** válasza:
48%
Amiért még bebújhatnak a motortérbe éjszaka, az az, hogy félnek valamitól, például a szomszéd kandúroktól, amik köztudottan megölhetik a kismacskákat. Vagy más ragadozótól, nyestfélék, stb. bár az is be tud oda mászni és a nyest a kábelek elrágásával komoly gondokat is tud okozni a motortérben, erős tűzveszélyt például.
2023. nov. 4. 16:01
 20/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem érzik magukat biztonságban, azért bújnak el. A macskafélék a természetben is folyamatosan változtatják a búvóhelyüket, ha kölyköket nevelnek, mert az idegen hímek megölhetik őket.
2023. nov. 11. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!