4x hányt éjjel. Mi legyen?
Sziasztok!
Van egy 6 hónapos ragdollom.
Nagyon eleven, bújós, játékos, aktív cica.
Royal Canin Kitten száraztápot kap és Prevital alutálkásból a halasat, csirkéset, marhásat felváltva.
Az utóbbi napokban híg lett a széklete, és most előző éjjel kihányta a vacsiját, meg utána még 3x hányt. Az utolsó 2 már inkább fehéres színű volt, azaz kiürült a gyomra.
Inni ivott, tápot nem evett azóta.
Az éjszaka folyamán általában elterül valahol, vagy idejön mellém, és alszik.
Most nyilvánvalóan lejjebb esett a komfortérzete, főleg a hányás miatt gondolom, mert nem terült el, hanem mindenhol csak úgy feküdt, hogy a lábai maga alatt voltak. Gondolom fáj a hasa.
Nem tudom, mi lehet a baja, nem tudok tippelni, mert látszólag semmi nem változott az életében.
Annyi hibáról tudok, és azt én követtem el, hogy a közelmúltban egy picit rendszertelenül kapott enni időpontok tekintetében.
Nasit sosem adok neki, meg mindenki másnak is megmondtam, hogy ne etessék semmivel a macskámat, és nem is tették.
Kizárólag benti cica, így túl sok ismeretlen dologgal nem tud találkozni.
Tejet nem iszik, csak vizet.
Az utolsó hányása hajnalban volt, szóval a többihez képest már régen.
Az imént, miközben ezt elkezdtem írni, komótosan idesétált hozzám, felugrott az ágyra és elfeküdt itt, most nem húzta annyira össze magát.
Nem tudom, mi legyen.
Alutálkás kaját lehet nem akarok neki adni most, nehogy elrontsa a gyomrát. Gondoltam a hányások után jobb, ha csak a táp és a víz van előtte.
Ha a jelenlegi helyzet nem lesz rosszabb, nem tudom, hogy így is elvigyem ma dokihoz, vagy majd nézzem meg a keddi rendelést, amire be tudom vinni munka után.
Ma nem rendel a doki, csak elérhető telefonon, viszont nem a városban lakik, szóval nem tudom, hogy azt mondaná, hogy vigyem Keszthelyre (40km innen) és ott megnézi, vagy azt, hogy megvárhatom a rendelést, ha nem lesz rosszabb.
Tápot volna érdemes váltani.
Ha ma sem lesz jobban, akkor orvos… Majd írd meg, hogy hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!