Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek a fekete...

Mi a véleményetek a fekete macskákról?

Figyelt kérdés

2023. okt. 27. 16:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
87%
Életem első cicája is fekete volt. Imádtam. Minden macskát imádok. Sajátom sajna nem lehet, a rágcsálókat jobban szeretem, és nem tarthatóak együtt stresszmentesen.
2023. okt. 27. 20:40
 22/24 anonim ***** válasza:
93%
Minden cicust szeretek. Kis kormos feketéket imádom. Életem legtündéribb, cicusa voltál drága Banditácska! Te sok mindenre megtanitottál. Már régen átmentél a szivárvány hidon, még 20 év után is néha elsirom magam,azóta nem volt cicám. Most meg már nem lehet, rövidesen én is követni foglak.Remélem, hogy találkozni fogunk, és adhatok egy puszit a nózidra.
2023. okt. 27. 21:14
 23/24 anonim ***** válasza:
92%

"Nehéz őket jól fotózni."

Téli tájon határozottan jobban lehet, mint a fehéreket.

2023. okt. 27. 21:55
 24/24 Salx Narval ***** válasza:
91%
Nekem nagyon tetszenek a kis fekete párducok, a sors úgy hozta, hogy a mostani is fekete, ő már a második fekete macskánk. Majdnem lett egy hófehér párja is de lemondtunk róla egy kislány kedvéért. Jól néztek volna ki egymás mellett.:D
2023. okt. 28. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!