Egy nap hányszor eteted meg a macskádat ?
Napi egy nedves alutasakost kap, felét reggel, felét este. Nem is nagyon igényel többet
Prémium táp mindig van előtte
Az én cicám már idősebb, baj van a fogával, nagyon mértékkel nyúl csak a szárazhoz, így napi háromszor kap saját készítésű kaját (meg alapvetően elég nagy macska, nőstény létére elég magas, hosszú jószág, nyáron 5-5,5 kiló, télen inkább 6). Illetve mivel imádja a levet lefetyelni, konkrétan levest főzök neki néha (bár kicsit kevesebb vízzel, meg nyilván minden fűszer nélkül). Illetve szoktam egy kevés zöldséget is tenni hozzá, van neten magyarul is lista, hogy mit ehetnek. Alapvetően javaslom, hogy ha van rá affinitásod, akkor főzz neki, mert olcsóbbra jön ki valójában, mint egy minőségi táp. Persze semmi baja nem lesz, ha időnként kap alutasakost, néha én is adok neki, hogy változatosabb legyen. De az én macskám alig nyúl a valóban minőségi konzervekhez... fene se érti, de legalább a főztömet megeszi 🤷🏼♀️
De igen, ha folyton kunyerál, akkor érdemes egy kicsit többet foglalkozni vele, mert lehet, hogy csak unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!