Felnőtt maskákat el lehet egymástól választani?
Sziasztok! Egy kissé nehéz helyzetben vagyok most. Van 2 10 éves cicám, édesanyámmal élek, de még ebben az évben el fogok itthonról költözni, a 2 cicából az egyik hozzám a másik édesanyámhoz ragaszkodik jobban, egymással pedig "megvannak".
Nem tudom, hogy jelenleg ebben a helyzetben nekik mi lenne a jobb, egyértelműen azt szeretném, hogy ez a költözés dolog nekik ne legyen traumatikus (igen, kész dráma királyal és királynővel van dolgunk :D).
Az állatorvosom véleményét is ki fogom kérni a napokban, de addig is kíváncsi lennék, ha volt már valaki ilyen vagy hasonló helyzetben, hogyan élte meg ő és kisálltata.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Mit jelent az, hogy "megvannak"?
Együtt játszanak, alszanak, tisztogatják egymást vagy csak egymás mellett élnek de túl nagy interakció nincs?
Kissé túldimenzionáltnak látom a helyzetet. Jólétben ez egyenes következmény!
Sok sikert az orvosi konzultációhoz!
Ha egymással "csak" elvannak, én elvinném.
Ha beköltöztél vidd magaddal. Egy pár nap alatt kiderül, hogy mit fog szólni hozzá. Ha nem érzi jól magát még mindig visszaviheted a megszokott helyére.
Köszönöm a válaszokat:) az, hogy anyukámmal maradnak opciónak opció, de ő is el fog költözni közvetlen utánam. Az "elvannak" pedig úgy értettem, hogy ha össze futnak a lakásban nem esnek egymásnak, de egymás társaságát csak nagyon ritkán keresik (persze ez csak ember szemléletben mondom). A költözést pedig viszonylag jól bírták utoljára, így amiatt aggódom a legkevésbé.
Mégegyszer köszönöm az értelmes válaszokat, szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!