Melyiket választanád? /Teljesen eltérő szakmák egymástól/
Figyelt kérdés
•cukrász
•pènzügyi-számviteli ügyintéző
•gyakorló csecsemő és gyermekápoló
2017. júl. 15. 17:39
1/6 anonim válasza:
Én a cukrászt választanám...a három közül én ezt csinálnám a legszívesebben, de ugye ez attól is függ vmikor, hogy melyik keres a legjobban.
2/6 anonim válasza:
Én a 2-est. De miért érdekel, hogy random emberek melyiket választanák?
4/6 anonim válasza:
Egy cukrász iszonyatosan sokat áll és még annál is több fizikai munkát végez. Hacsak nem lenne a szívszerelmem, nem csinálnám.
A csecsemő és gyerekápoló szép szakma, de ez is 12 órázás, éjjel, ünnepnap... és vannak gyerekeim nekem is. SZeretnék ott lenni a ballagásokon, karácsonyokon, születésnapokon. Ezért nem.
Utálnám, de a pénzügy és számvitelt választanám. Jó munka, ülő munka, 8 órás, meg is fizetik... Ennyi.
De ez a racionalitás volt. Az érzelmek már más tészta :) Neked merre húz a szíved?
5/6 anonim válasza:
Ez teljesen emberfüggő ha csak a fizetéseket nézem akkor pénzügy-számviteli ügyintéző.
6/6 anonim válasza:
Cukrász lennék. Bár a matek mindig is a szívem csücske volt, nem választanám a pénzügy-számviteli ügyintézőt, mert szörnyen monoton és unalmas munka lehet. A gyerekeket szeretem, de sajnos nem vagyok az a típus, akit a legalkalmasabbnak ítélnék arra, hogy velük dolgozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!