Le van gyengülve a macskám, orvoshoz járunk 1 hete és semmi javulás, sőt rosszabb. Mi lehet a baj?
*hányt
Nem minden reggel hány
Csak egyszer volt olyan
Az egyik macskámon(kettő van) egy nap én is azt vettem észre, hogy nem nagyon tud pisilni. Azonnal állatorvoshoz vittem, aki megvizsgálta, megultrahangozta és azt mondta struvitköve van. Valami emésztőrendszeri betegség, ami nem gyógyítható, de megfelelő diétával problémamentes.
Az állatorvos gyógyszert írt fel, ami az esetleges hugyúti baktériumokat elintézi és egy drága gyógytápot is. Az enyém nem pisilt véreset, ami jó. A Te macskád esetében pedig rossz. Talán a baktérium fertőzés miatt pisil véreset.
Az én macskámnak kétnaponta kell ennie azt a gyógytápot, ami meglehetősen drága. Többszöröse a normál táp árának. Ezenkívül évente kétszer antibiotikumos kezelés is kell, gyógyszer kell lenyomni a torkán. Amúgy pár hét a gyógytápozás után már szépen pisilit és azóta is rendben van.
#5 Persze, majd a nagymamát is humánusabb elaltatni, ha megbetegszik?
Kérdező, esetleg ha másik orvoshoz vinnétek?
Mi az, hogy spriccből etetitek?
Egyébként válts állatorvost mielőbb.
Fecskendőből.
Ne adjatok neki össze-vissza mindent, szőroldót, hashajtót, amíg azt sem tudjátok mi baja.
Vigyétek másik állatorvoshoz.
Ez állítólag a legjobb allatorvos a városban, de holnap még el viszem infuziora és ha nem lesz akkor se jobban viszem máshova. Nem érdekel mennyibe fog kerülni vagy milyen messze kell menni , de nem akarom el veszíteni
Amúgy 4 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!