Sokkal rosszabbul hasznosul a növényi fehérje macskáknál?
Kb azonos árban, Friskies száraz táp 30% fehérje, 20% állati eredetű összetevő, Premiere száraztáp 35% fehérje, kevesebb zsír (CH?), 50% állati eredetű összetevő.
Mindkettő fel van ütve olajokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, szóval a makró elemek alkotják az elsődleges különbséget.
Az elsodleges kulonbseget az adja, hogy a friskiesben kb 4% hus van, a premiereben meg 30-40%, vagy valami ilyesmi, az adott tapot kell megnezni, nem tudom te pontosan melyikre gondolsz.
Azert ez nem elhanyagolhato, foleg, ha meg az aruk is hasonlo, hulye lennel a szarabbat valasztani.
Én azt olvastam, hogy a kutyával ellentétben a macskának nincs szüksége rostra ergo sehogyan sem hasznosul, és nem is tesz jót a macskának. Ergo a macska csak húst eszik.
Csak bizonyos gyártóknak így az előállítási költség olcsóbb.
De a macskának nem tesz jót amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!