Mentett cicát viszem az orvoshoz és hasmenése van ,szóval ha beteszem a hordozóba akkor bele kakil és mire oda érek csupa kaki a macska .Mit csináljak ,hogy ne kakiljon be és ne kenje összemagát Kakival ?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 06:47
11/17 anonim válasza:
Immunrendszerét erősítsd VetriDmg folyadékkal. Sok helyen lehet kapni àllateledeles boltokban de àllatpatikàban biztosan találsz. Nagyon jó szer. Szívbetegsègben, daganatos betegségben, erősítèsre, ètvàgyjavítàsra...rengeteg betegség kiegészítő kezelèsère jó. Nagyon szuper immunerosito szer! Közvetlenül a szájába is lehet adni egy fecskendővel (persze tű nélkül). Roboràló.
Keress rá. Ez a legjobb ami kapható.
12/17 A kérdező kommentje:
Ő már most is egy kis szeretett gombóc,igazi kis tünemény bújós kiscica .Most hogy írod az orvos valamit csepegtett a szájába holnap megkérdezem mert ha nem vertiDmg akkor veszek neki,de lehet probiotikium volt .
2023. szept. 26. 16:08
13/17 anonim válasza:
Szia!
Változott az állapota? Hogy van?
14/17 A kérdező kommentje:
Szia már jól van ,antibiotikumot kúrát kapott,infiuziót szeme is kezd rendbe jönni,kapott gyógyszert azt még szedi, már sokat játszik eszik ,iszik klassz kis bújós cica.
2023. szept. 29. 10:10
15/17 anonim válasza:
Hala istennek! Gondoltam rátok!
Nagyon rendes tőled, hogy gondját viseled!
Megmentetted!❤️
16/17 A kérdező kommentje:
Hát Isten is jó volt hozzám ,tőle tanultam meg az önzetlen szeretetett a gondoskodást.Én is voltam rossz állapotban és Isten helyre állított.Ezért születtünk Szeretni ! 💝
2023. szept. 29. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!