Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik Urinary tápot adjam a...

Melyik Urinary tápot adjam a cicáimnak? Royal Canin, Hill's, Eukanuba, Trovet?

Figyelt kérdés
Az állatorvos azt mondta az ivartalanítás után, mikor megkérdeztem, mire kell figyeljek, hogy válasszak egy Urinary nevezetű(felírta) száraztápot nekik és azt adjam fő ételként, mellé mehet konzerv bármilyen, ne sok, 1-2 evőkanálnyi. Ezt a 4-et írta fel, hogy válasszak, azt mondta bármelyik jó ezek közül, amelyiket hajlandóak megenni. De azért mégis, szerintetek melyiket válasszam? Ti mit adatok ivartalanított kandúr cicáknak? Testvérek és fél évesek.
2023. szept. 1. 10:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A 9-est lepontozták, de ő írta le a kulcsszót. DL-Methionin. Olyan sterilized tápot keress, amiben ez megfelelő mennyiségben megvan és nem lesz gond.
2023. szept. 2. 09:30
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A másik: a legtöbb macska egyszerűen nem iszik eleget. Emiatt is kialakulhatnak a húgyúti problémák. Szobacicák esetén érdemes elgondolkodni az itatókút beszerzésén hosszabb távon, rengeteget segít.
2023. szept. 2. 09:33
 23/25 anonim ***** válasza:

#10: Itt vannak olyan komolyan érvelő emberek, akik még azt is lepontozzák, amit a RC Urinary táp terméklapjáról másoltam ide tényként.

#11: Még egyszer leírom itt, hogy az elmúlt 20 évben 2 macskámnak is volt struvit húgyköve és az ebből származó elég komoly betegsége, de sem akkor, sem azóta nem etettem egyiket sem folyamatosan urinary táppal, legfeljebb kúraszerűen. És amikor kigyógyultak (de nem a táptól, abban biztos vagyok), soha nem tért vissza ez a bajuk.

2023. szept. 2. 09:35
 24/25 anonim ***** válasza:
#21: Itt mindent lepontoznak, ami tényeken, tapasztalatokon alapul és nem mende-mondákon.
2023. szept. 2. 09:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Sok ivartalanított kandúrom volt már életemben, egyik sem kapott urinary tápot, de még sterilized tápot sem és egy se volt húgyköves. Szüleimnél viszont volt két cica is az (sokkal több mint kettőből). Jelenleg a Fressnaps saját márkás urinary száraztápját veszik, mellé normál neveset kap és teljesen rendben van.
2023. szept. 2. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!