Kb mennyi idő alatt találnak gazdára macskák?
Teljesen magam alatt vagyok. Találtunk két kóbor kölyköt, egy gyönyörű, vörös kandúrt (benne nagy reményem van) és egy kis cirmos kislányt. Gőzerővel kezdtem nekik gazdit keresni, mert a menhely ugyan azt mondta, vihetem, de nem veszik fel azóta (azt mondták, hívjam őket, mielőtt indulok, hogy nyitva legyenek).
Mi nem tudjuk őket megtartani, de nem tudtuk nézni, ahogy éhen halnak, esetleg idekölykeznek még. A felnőtteket ivartalanítva visszaengedjük, de ők olyan kicsik... Próbáltam facebookon, állatorvoshoz adok majd be plakátot, meg jófogást próbálom, hátha... Van ötletetek, mi mást tehetnék?
Nem fognak. A civil mentők és a menhelyek is ezért vannak teli. Azemberek nem ivartalanítanak, ezért annyi a macska, mint a szemét. És,ami azt illeti, sokszor úgy is állnak hozzájuk.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!