Milyen messziről találnak haza a macskák?
Figyelt kérdés
Egyik városból a másikba visszatalál? Kb 20km.2021. szept. 7. 15:53
3/16 anonim válasza:
Hát,én egyszer elvesztettem az enyémet mikor vittük állatorvoshoz.Nem zárta le jól az öcsém az ajtaját a hordozónak és kipréselte magát belőle egy szempillantás alatt.
Az kb 20km-re van tőlünk,igen.Igaz,hogy járt már ott,de 2 hét alatt nem mi találtuk meg hanem ő talált vissza.
4/16 anonim válasza:
De ha olyan helyen teszed ki ahol macska kaja is van,vagy valami kaja kitéve akkor ott marad.
A macska ott szeret lenni ahol etetik.🤷
5/16 anonim válasza:
Úton hazafelé – Egy hihetetlen utazás :D
6/16 Miss Endzsi válasza:
Nálunk is valószínű kiraktak egyet. Szerencsétlen tiszta sovány volt, kétségbeesetten nyávogott a kertben 2 napig, utána itt maradt, nyilván, mert megetettem. 5 hó körüli, kézhezszoktatott, sőt nagyon bújós, lehet ez zavart valakit.
7/16 anonim válasza:
5 ös. Téged kéne kirakni az északi sarkon. Te dög
8/16 anonim válasza:
Felelősséggel tartozal a macskáért, kidobni nem megoldás!
9/16 anonim válasza:
Megoldás hiszen nem lesz vele több gondja,csak nem épp a legjobb megoldás. :D
10/16 anonim válasza:
Papám szokta mesélni régen, hogy volt egy macskája, aki egyszer beszökött a kocsiba. Papám nem vette észre, a macska egész úton csendben volt, aludt. Mikor kinyitotta a kocsi ajtaját, akkor futott ki a macsek, megfogni nem tudta, elszaladt. Mindez 60 km-rel arrébb történt a cica otthonától. Nem emlékszem pontosan, de max 1 hónap után hazaért a cica. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!