Milyen messziről találnak haza a macskák?
Figyelt kérdés
Egyik városból a másikba visszatalál? Kb 20km.2021. szept. 7. 15:53
11/16 anonim válasza:
A miénk egyszer elment vadászni, jó nagy kirándulást tett, egy hónapig nem került elő. Nagybátyám 15 km-rel távolabb dolgozott éppen, szántott, tárcsázott a földeken, ott látta a cicát a földből kiforduló egerekre, pockokra vadászni. Elkapni nem tudta, de egyértelműen be tudta azonosítani a mintázata, a különleges ismertetőjegyei és a nyakörve alapján. Pár hét múlva hazajött a macska is, 15 km-ről. Volt nagy öröm. :) Soha többet nem kóborolt el olyan messzire, csak akkor, azon az egy alkalommal. Jó hosszú kort megélt még utána.
12/16 anonim válasza:
Ki akarod dobni, te vadparaszt?????
13/16 Amazon Dirndldream válasza:
Nagyon messziről. Én kiaraktam a cicamamát elöször 40 kmre. egy honap es ujra nalunk volt, aztán elvittem ausztriába 76 km re és 3 hónap mulva visszajött. végül cicamama nálunk halt meg. ma már nem tennék lyet ha valaki elítél... megváltoztam. de a macsek visszajön. az pedig totál hülyeség h a macska oda megy ahol etetik. a macska oda megy ahol a helynek jó az energiája.
15/16 A kérdező kommentje:
Oké hazatalál messziről is. És ha átviszed egy folyó másik partjára hajóval?? Úszni nem tud. Híd nincs a közelben de ami van az messzire és nagyon forgalmas.
2021. szept. 10. 18:23
16/16 anonim válasza:
Akkor oda szegődik egy normális ember hátán mellé aki legalább megetetni hajlandó vagy több másik macska is oda jár.
De nem kell elmenni egy egész óceánnyit odébb,elég ha leadod egy menhelyen vagy oda adod valakinek és akkor biztos baja sem lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!