Születtek kiscicák valószínűleg macskanáthásak mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok születtek 1 hónapja kiscicák nálunk 2-3 hétig semmi baj nrm volt veluk és random egyik reggel észre vettem hogy elkezdett csipásodni a szemük és össze ragadt, már több mint egy hete kamillázom nekik de nem látok javulást,tudom állatorvoshoz kéne vinni és sokat könyörgök anyukámnak de ő leszarja és nem akarja elvinni őkrt orvoshoz,nagyon aggódom értuklehetséges hogy macska nátha?Rengeteget tüsszög az egyik folyamatosan a másik kettő pedig csak csipás.Kerlek segitsetek
16 L
2023. aug. 27. 23:42
11/17 anonim válasza:
Az elmúlt 2 hónapban nem volt olyan, hogy "hideg".
12/17 anonim válasza:
Akkor add őket örökbe, az anyát is és ne legyen többet állatod, amíg otthon laksz, ellenben 16 vagy, elmehetsz diákmunkára, közben tanulj és amint sikerül, költözz el és majd csak akkor legyen állatod, ha nem akadályoz semmi abban, hogy megfelelő ellátásban részesítsd.
13/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam,senkinek nem kell macska, túl sok macska van amúgy is a földön senkinek nincs szüksége macskara
2023. aug. 29. 12:21
14/17 anonim válasza:
Akkor menhely.
Ott legalább az alap eü ellátást megkapják
15/17 A kérdező kommentje:
Mondtam anyukámnak ezt is de nem engedi, és igazából ha leszarja őket nem értem mi a f.szert nem engedi menhelyre adni őket, amugy azóta már jobban vannak azthiszem
2023. aug. 30. 00:48
17/17 A kérdező kommentje:
Holnap kapnak gyogyszert :D
2023. szept. 5. 00:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!