Az utóbbi időben máshogy viselkedik a kiscicám. Mi baja lehet?
Nemrég találtunk 2 kislány cicát kirakva a körforgalom közepére. Nagyon picikék, 2-2,5 hónaposak lehetnek. Hazahoztam őket a panelba, amíg nem találunk nekik gazdit. Már van egy nagy kancicánk. Az egyik kicsi nagyobb egy picit, régen az sírt mindig, és kívánkozott ölbe, a másik, a pici meg eljátszott a naggyal. Az utóbbi egy hétben azonban a kicsi sír folyton, akar ölbejönni, és nem hajlandó egy kicsit sem játszani a többiekkel. (Most meg a nagyobb ökörködik folyamatosan a nagycicával.)
Mi lehet a baja? Lebetegedett? Valami lelki gond, vagy mi? Kérlek, segítsetek, nem akarom, hogy baja essen!
Köszönöm, hogy végre válaszolt valaki...
Eszeget, de sajnos nem olyan sokat. A párizsit azért jobban eszi, így szoktam vele kicsit kivételezni, és nem konzervet, hanem párizsit adok neki... de csak feleakkora, mint a tesója. Mozogni is mozog, de nem igazán... viszont nem csak gubbaszt egész nap... a széklete mindig más.
Remélem, nincs akkora probléma... csak nem tudom, hogy mit tegyek vele, normális-e ez, hogy nem olyan játékos, mint a másik...
Remé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!