Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mivel lehetne azt megoldani,...

Mivel lehetne azt megoldani, hogy a szomszéd macskája ne jöjjön át a mi udvarunkra?

Figyelt kérdés
Minden este nálunk jár és sok problémát okoz. Legutóbb a kerti fotelbe végezte a nagyobbik dolgát. Létezik bármi olyan dolog vagy eszköz amit nem szeret és emiatt nem fog átjönni többet? Megmérgezni természetesen nem szeretném.
2023. aug. 24. 11:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Dobd be a macskaszart a szomszéd postaládájába.
2023. aug. 24. 14:21
 12/24 anonim ***** válasza:
19%
3-mat lepontozták, pedig igaz amit ír (több macskám is van, tudom).
2023. aug. 24. 15:10
 13/24 anonim ***** válasza:
21%

"legközelebb ha átmászik akkorát belerúgsz, hogy hazáig repül. abból talán tanul az a hülye dög."

"Dobd be a macskaszart a szomszéd postaládájába

Az ilyen emberek (?) miatt szeretek én ebben az országban élni. Ilyen szerintem máshol nincs.

12-t is lepontozták, nem tudom miért, de annak ellenére állítom, hogy egy macska nem fog felugrani egy fotelbe szarni, mert genetikailag kódolva van benne, hogy elássa, hogy azok az állatok, amiknek prédaállata, az ürüléke szagáról ne tudják meg, hogy ott tartózkodik.

Régebben kiengedtem a macskám a lépcsőházba, és egy neurotikus "állat" kiírta a hírdetőtáblára, hogy "macskapiszok van a lépcsőházban!!!!" Szerintem csak a földszinten lakó, macskát szintén tartó hölgy pergette ki az elhasznált almot tartalmazó szemeteszsákból, amit szokása szerint előrre kitett az ajtaja mellé. Ugyanaz a "jóakaró" bedobott egy fél csirkenyakat a postaládámba, amit kóbormacskák etetésére tettem ki az utcára.

Kérdező: ülj ki a kerti foteledbe, ha átjön a macska hívd fel az öledbe és símogasd. A macskadorombolás gyógyító hatású.

2023. aug. 24. 16:43
 14/24 anonim ***** válasza:
75%

#2:

"A saját cica is megoldás lehet"

Aztán azt hogy? Egy másik macska rohadtul nem fogja tudni elkergetni, max. félholtra marják egymást, abból meg semmi jó nem lesz.

2023. aug. 24. 18:22
 15/24 anonim ***** válasza:
36%
Légpuska párszor, és megtanulja,oda nem kell menni. Tapasztalatból írom.
2023. aug. 24. 20:11
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

14!

Mi befogadtunk egy kóbor kandúrt, ivartalanítottuk (!!!) is, mégsincs azóta ismeretlen macska a kertünkben (sőt, a korábbi cicánkat se nagyon tűri).

Pedig azelőtt átjáróház volt a kertünk...

2023. aug. 24. 20:27
 17/24 anonim ***** válasza:
45%

#15: "Légpuska párszor, és megtanulja,oda nem kell menni. Tapasztalatból írom."

Ha rendesen működne nálunk az állatvédelmi törvény, még akár sz@rba is kerülhetnél érte, hogy ezt nyíltan hírdeted.

2023. aug. 25. 08:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
17-es, Ha rendesen működne nálunk az állatvédelmi törvény, a macska gazdája akkor birságot kapna, hogy leszáll a feje. Mit keres a macska a szomszédban?
2023. aug. 25. 09:12
 19/24 anonim ***** válasza:
19%
Ezt a macskával is meg kellene értetni. Az egy ragadozó állat, ami területet tart fenn magának, és nem tudja, mi az, hogy szomszéd. Hogyan lehet egy kertes házban udvaron belül tartani egy olyan állatot, ami könnyen át tud mászni a kerítésen is?
2023. aug. 25. 11:17
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek! Ahogy írtam, a légpuska a leggyorsabb és legbiztosabb megoldás. Megtanulja a macska, hogy oda nem szabad menni. De csak szorakozzatok az ecettel, meg citrusokkal. Majd odakakil egyéb helyre.
2023. aug. 25. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!