A macska hallja az ember szívverését ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 13:09
2/8 anonim válasza:
Ha oda teszi a buksiját a mellkasomhoz akkor igen..
4/8 anonim válasza:
10 méterről biztos nem, csak nagyon közelről. De valószínűleg nem sokat foglalkozik vele, és nem próbálja a szívproblémákat diagnosztizálni.😁
5/8 anonim válasza:
Mivel kifinomultabb a hallásuk, mint az emberé, így ha nagyon közel van hozzád, biztos hall valamit, főleg ha erősen ver a szíved.
6/8 Salx Narval válasza:
Csak mint érdekesség: Vannak betanított kutyák a testben kialakuló rákos daganatok, gócok kiszagolására, cukorbetegség észlelésére és a normálistól eltérő szívhangok felismerésére. Hihetetlen pontos diagnoszták a velük dolgozó orvosok szerint. Valószínűleg a macskák is képesek lennének rá de őket gondolom nehezebb lenne ilyen nem túl érdekes munkára bírni.:D
7/8 anonim válasza:
Azt nem tudom de én hallom a cicámnak. Azt vettem észre a macskak gyorsabban lehetnek ki meg be és gyorsabban ver a szívük mint nekünk embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!