Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki mivel eteti a cicàjàt?

Ki mivel eteti a cicàjàt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 28. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Az ellenségei húsával és vérével
2023. júl. 28. 19:35
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Amit megeszik. Sajnos nagyon válogatós. Felix alutasakosat megeszi, de van hogy ráun. Szárazzal is ugyanez a helyzet. Először eszi, aztán megunja és más kell.

Hússal, tojással, nyers élelmiszerrel egyenesen kergetni lehetne, soha életében nem volt hajlandó megenni.

2023. júl. 28. 20:00
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

Taste of wild táp

Főtt hús, Bozita konzerv

2023. júl. 28. 20:06
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Hat mindenféle. Táp, alutasakos, nyers csirke,főtt husi. Szerencsére nekem nem válogatósak a cicám. Általában Shelmát esznek (azt hittem álmodom, mikor ma megláttam az Auchanban, hogy 1000Ft egy doboz-vettem is belőle 5-öt) vagy mülleres Pet Bistroval, de legutóbb nasiként Applaws alutaskosat rendeltem nekik. Ezeket nagyon szeretik.
2023. júl. 28. 20:27
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
2023. júl. 28. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Prevital halassal
2023. júl. 28. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Purina one, és shelma szárazeledellel. A többit nem nagyon eszi.

Nedvesből és konzervből nem ilyen finnyás, de most nyáron az pillanatok alatt megbuggyan. Egyébként pedíg sokszor úgy habzsolja, hogy 10 percen belül kidobja a taccsot a szőnyegre.

Én azt számoltam amúgy, hogy még a purina szárazeledel is olcsóbb, mint egy közepes árfekvésű konzerv.

2023. júl. 30. 11:42
 8/13 anonim ***** válasza:
19%
Brit care steril táp. Nagyon jó ár-érték arányban.
2023. júl. 30. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Első cica(9 éves ivartalan kandúr): Josera Kitten száraztáp(muszáj neki a kölyöktáp, mert különben lefogy, az erősebb, magasabb hústartalmú tápokat nem bírja), jön kérni, amikor éhes + időnként, amit éppen eszünk, abból nyers/főtt/sült zöldségek, főzelék, levesből zöldség stb, meg savanyúság(cékla, vegyes, uborka, sima savanyú káposzta), magvak(szotyi, tökmag, mogyi, kesudió stb), aszalt és nyers gyümölcsök meg a malackákkal együtt szokta enni a nyers zöldséget, gyümölcsöt(amikor ők kapnak egy keveset, ő is kér). Húst, halat, tojást minden formában utálja, csak tápban eszi meg. Régebben konzerves húst megette(animonda, feringa, RNW), de egy idő után elkezdte kihányni őket, már semmilyet nem bír megenni, mert egyből visszaköszön.

Második cica(8 éves ivartalan nőstény): Carnilove száraztáp, ebből is a 3halas, a kacsa-fácános és a bárány-vaddisznós váltva + néha főtt pulykacombhús, csirkemellporc, kis sajt.

2023. júl. 30. 21:21
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Spar Nelly csirkés száraztáp, meg mellé budget halas konzerv.
2023. júl. 30. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!