Eteti itt valaki Cat Chow táppal a cicáját? Szeretik a macsekok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most szeretnék Whiskasról Cat Chow tápra váltani. Tudom, hogy nem a legjobb minőségű táp, de úgy tudom, hogy nem is rossz. A ti cicáitok szeretik? Ja és az enyémek a Whiskas mellett eddig mindig kaptak húst és halat, tehát nem csak és kizárólag tápot esznek, de azért olyan kaját nem akarok nekik venni, amire rá sem fognak nézni. A másik kérdésem, hogy a táp + hús + hal elegendő tápanyagot tartalmaz a macskáknak? Vagy adjak még valamit? Köszönöm a válaszaitokat!2010. szept. 17. 16:57
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és tojást is szoktak kapni néha, de azt annyira nem sűrűn. Az előfordul, hogy lopnak maguknak tejet, amikor épp kakaót főznék belőle (nem bolti tej, nincs tőle hasmenésük meg semmi bajuk sem) de ezt nem szoktam nekik rendszeresen adni.
2010. szept. 17. 17:02
2/13 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: A Cat Chow táp hány % húst tartalmaz? Nem találtam meg a leírásában.
2010. szept. 17. 17:17
3/13 anonim válasza:
én azzal etetem 4-6 hónapos kora óta. mio cica imádja, majd megnézem a husitartalmat. a select gold konzervében viszont van 68% husi, és kap maradékot is, husit, tésztát, de tojást nem sürün.
4/13 A kérdező kommentje:
Szia! Én száraztápot szeretnék neki venni, azt is használod? Ugyanez rá a jellemző, amit leírtál? Köszönöm a válaszod :)
2010. szept. 17. 17:28
5/13 anonim válasza:
amugy ez ilyen középkategóriás táp, a whiskas és társainál sokkal de sokkal jobb. az amit adsz elegendü, és a catchowból kevesebb kell a cicának mert már keesebb kaja is kielégiti a tápanyag igéynökat. igy jó lesz, ahog teis irtad, cdak annyit adj,a mennyit ir, az enyém napi 90 g + maradékot kap. imádja mcéiő.
6/13 anonim válasza:
igen száraztáő, a cat chowból, a select goldból meg konzerv.
7/13 anonim válasza:
még valami kérdés? szivessen válaszolok.
8/13 A kérdező kommentje:
Hát, én nem igazán tudom mérni,nem egy cicám van, és vannak vendég cicák is, szóval én mindig befogadom akiket kidobnak, a szívem szakad meg értük :( Így nem tudom pontosan lemérni, nem is egyenlő súlyúak. Eddig életem során legalább 7 macsekot fogadtam be, volt amit az út szélén találtam, volt amit bedobtak a kerítésen :( Undorító milyen emberek vannak, de hála istennek én gondjukat tudtam viselni. Persze nem egyszerre volt a 7, de akkoris, szörnyű, hogy csak velem ennyiszer fordul elő, akkor milyen lehet országos szinten :(
2010. szept. 17. 17:32
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyit segítesz, azt hiszem megrendelem ezt a tápot :) Most láttam, hogy egyáltalán nem drága, sokkal drágábbra számítottam, de kellemes meglepetésként ért. :)
2010. szept. 17. 17:34
10/13 anonim válasza:
Rendes vagy képzeld én idén a 6.almot fogadtam be amit 6X4 kismacskát jelent. És ez még csak idén volt :S Sajnos a kimacska szezonban nagyon sok a dolgom de mindig hamar sikerül elajándékoznom őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!