Eteti itt valaki Cat Chow táppal a cicáját? Szeretik a macsekok?
Az én macskáim szeretik. :) A végtermék normális állagú és mennyiségű, nem büdös, legalábbis ahhoz képest amilyen szaga előtte volt a Friskies-től (csak egy hétig kapták). A csirkés változatban 14% hús van. Nincs benne mesterséges szinezék. A tápszemek formája és mérete tökéletes. A kiscicám kb. fél éves koráig (fogváltásig) kapta a Kitten (junior, kölyköknek való) változatát. Szépen fejlődött tőle. Az apró tápszemeknek köszönhetően már 3 hónapos korában is könnyen megtudta enni. :) Én hetente egyszer adok a táphoz nyers csirke húst, sajtot és zöldborsót. Azért zöldborsót, mert azt szeretik, a sárgarépát nem ették meg. Szerintem jó ár/értek arányú táp. :) Csak ajánlani tudom!
Egyébként az idős cicám a Sensitive (lazacos) változatát kapja. Az is nagyon jó. Könnyen rághatóak a krokettek, nincs hasmenése és nem hányta ki. :) Érzékenyebb már az emésztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!