Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eteti itt valaki Cat Chow...

Eteti itt valaki Cat Chow táppal a cicáját? Szeretik a macsekok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most szeretnék Whiskasról Cat Chow tápra váltani. Tudom, hogy nem a legjobb minőségű táp, de úgy tudom, hogy nem is rossz. A ti cicáitok szeretik? Ja és az enyémek a Whiskas mellett eddig mindig kaptak húst és halat, tehát nem csak és kizárólag tápot esznek, de azért olyan kaját nem akarok nekik venni, amire rá sem fognak nézni. A másik kérdésem, hogy a táp + hús + hal elegendő tápanyagot tartalmaz a macskáknak? Vagy adjak még valamit? Köszönöm a válaszaitokat!
2010. szept. 17. 16:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy vannak még ilyen rendes emberek mint te :) Én is megtenném a helyedben :)
2010. szept. 17. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Én egy éve Cat Chow-al etetem a cicáimat és nagyon szeretik. :) Mellette kapnak néha husit, néha konzervet. Heti 1-2x csak. Imádják. És legutóbb megdicsérte őket a doki hogy milyen szép a szőrük, és milyen jó formában vannak. :) Nem egy Royal Canin, de azért jó táp. És nagy kiszerelésben vásárolva nég pénztárca kimélő is.
2010. szept. 17. 23:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én macskáim szeretik. :) A végtermék normális állagú és mennyiségű, nem büdös, legalábbis ahhoz képest amilyen szaga előtte volt a Friskies-től (csak egy hétig kapták). A csirkés változatban 14% hús van. Nincs benne mesterséges szinezék. A tápszemek formája és mérete tökéletes. A kiscicám kb. fél éves koráig (fogváltásig) kapta a Kitten (junior, kölyköknek való) változatát. Szépen fejlődött tőle. Az apró tápszemeknek köszönhetően már 3 hónapos korában is könnyen megtudta enni. :) Én hetente egyszer adok a táphoz nyers csirke húst, sajtot és zöldborsót. Azért zöldborsót, mert azt szeretik, a sárgarépát nem ették meg. Szerintem jó ár/értek arányú táp. :) Csak ajánlani tudom!

Egyébként az idős cicám a Sensitive (lazacos) változatát kapja. Az is nagyon jó. Könnyen rághatóak a krokettek, nincs hasmenése és nem hányta ki. :) Érzékenyebb már az emésztése.

2014. okt. 19. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!