Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szegyelem, de borzasztoan...

Szegyelem, de borzasztoan kezd idegesiteni a macskam.. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Van egy 3 eves kandurunk es lany tesoja. Kb 1,5 eve engedtuk ki oket (kertes haz, varos szelen)

Kb 11 honapos korukban kezdodott hogy vadultak. Megvartuk az osszes oltast, chipeztetest, ivarzalanitast majd utanna elkezdtuk oket kiengedni. Mindig haza jottek aludni, enni jol mukodott... Aztan a semmibol elkezdodott a terror a kandur reszerol.

Ejjeli nyivakolas hogy ki akar menni, fel ora mulva ugrik a kilincsre az ajton, felriasztva minket mer nagyon nagy zajt csap amikor megprobalja kinyitni az ajtot, ugye nemtudja hiszen zarva van.

Volt hogy mergemben nem engedt be... 40 percen at ugralt es szetment kb a kilincs. Nyari ejszaka volt 1ebkent...csak hogy ne azt gondoljatok azott vagy fagyott.

Mostanaban nem eszik meg semmit, a legdragabb jo kajakat vesszuk meg neki ott hagyja, olcso lidles kajat is probaltam mar hatha... Az sem. Egesz nap es este bekereckedik (felugrik az ajton) jar egy kort a lakasban, beleszagol a kajaba es 10 perc mulva nyivakolas hogy ki akar menni. Ezt 18.00-23.30kozott jatszuk vegig.

Macska ajto nem opcio... Ablakba sem mivel regi nagy ajto van a hazunkban oda nem lehet egy ilyet berakni. Nembeszelve rola hogy hordana be nekunk a madarakat, mokusokat allandoan.

Szegyelem ezt mondani de kezd nagyon az idegeimre menni. Nemtudom mit tegyek

Persze hogy nem adom oda senkinek. En vettem szeretem es az en felelossegem...

De volt vagy van valaki akinek szinten ilyen terrorista cicaja lett?

#macska #Ethology
2023. júl. 19. 21:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
31%
Én jó messze elengedném, mondanám neki, meny innen, te bánat, menj
2023. júl. 20. 13:15
 22/24 anonim válasza:
33%
21 neked soha ne legyen allatod. a csaladodat is sajnalom
2023. júl. 20. 14:21
 23/24 anonim ***** válasza:
34%
22 Te humortalan, savanyú ember, hát ennyire nem érted a viccet? Én azt sajnálom akiket lepontozol mert demenciás vagy...........
2023. júl. 20. 14:28
 24/24 anonim válasza:
47%
23 HAHA te olyan kis vicces vagy. Sajnálom hogy elsőnek nem értettem most már nagyon nevetek rajta.
2023. júl. 23. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!