Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Volt már veletek olyan hogy a...

Magyar9 kérdése:

Volt már veletek olyan hogy a macskátok beteg lett,el szökött majd haza jött?

Figyelt kérdés

A macskám beteg lett, macska náthára tudok gondolni. Orvoshoz nem tudom elvinni mivel azt sem tudom hogy hol van.. mindennap nézem,keresem csalogato

Hátha haza tér. Nem ez a gazdi függő , leginkább benti cicának lett volna de szeret kint lenni és volt hogy nem került elő 2napig is. Hétfőn ment el

2023. júl. 19. 15:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
92%

"Orvoshoz nem tudom elvinni mivel azt sem tudom hogy hol van"

"miutan beteg lett volt orvosnal"

Rakjál már össze egy értelmes mondatot, légy szíves !

2023. júl. 21. 18:02
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

#23 vagyok

Kérdező, hiába magyarázod a semmit. Én a te nézőpontodat is megértem, kiskoromban egy kisebb tanyán éltem és ott bizony az egerek és patkányok miatt voltak a macskák, ergo kint éltek mint minden más állatunk. Sokáig úgy voltam vele, hogy a macskának kint van a helye mert ott boldog, de olyan 13-14 évesen rájöttem, hogy amúgy nem. Én nem is azért vagyok "kiakadva" rád mert kinti a macska, hanem mert az alapvető védőoltásokat se kapta meg. Szerintem ez nagyobb felelőtlenség mint az, hogy kint él/élt.

2023. júl. 21. 19:14
 33/34 A kérdező kommentje:
Mit rakjak ossze ertelmes mondatot? Beteg lett de nem volt egyertelmu hogy mi a baja, volt orvosnal majd mondtak ha nem javul vissza kell vinni. Nem javult akkor kezdett el egyertelmu lenni hogy valoszinuleg macska natha (szerintem) ne forgassad mar a szavam azert mert nem fejtek ki neked mindent reszletesen. Ennel jobban mar nem tudom de ha van egy csepp eszed akkor fel fogod amit irtam ha meg nem akkor is le szarom pont amit irsz mivel nem ez volt a kerdes meg mindig
2023. júl. 21. 20:32
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

A macska a mérete miatt valamennyire prédaállat is. Emiatt is igyekszik extrán titkolni, ha baja van, mert a ragadozók (nálunk ragadozó madarak és rókák) számára könnyű célponttá válik.

Plusz betegen gyengébbek a reflexei, bágyadtabb, nehezebben is talál élelmet.

Sajnos nem túl rózsás a helyzete

2023. júl. 21. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!