Volt már veletek olyan hogy a macskátok beteg lett,el szökött majd haza jött?
A macskám beteg lett, macska náthára tudok gondolni. Orvoshoz nem tudom elvinni mivel azt sem tudom hogy hol van.. mindennap nézem,keresem csalogato
Hátha haza tér. Nem ez a gazdi függő , leginkább benti cicának lett volna de szeret kint lenni és volt hogy nem került elő 2napig is. Hétfőn ment el
Az én macskám teleportál. Komolyan. Elég pislogni egyet, és már nem ott van, ahol volt.
Én meg reggelente egy zombi vagyok, két agysejttel - az egyik valahogy elnavigál a munkahelyemre, a másik ügyel, hogy közben ne üssön el a busz.
Így is gondosan figyelek rá, hogy ne surranjon ki az ajtón (pedig nagyon kíváncsi, és ki akar menni)
Ha én meg tudom oldani, akkor te is. Tessék figyelni a cicára!
"Valahol olvastam, hogy kolyok macskara veszelyes a felnott macska szervezete kepes legyozni."
Ez f@szság. A kölyök macskákra jelent nagyobb veszélyt de a felnőtt macska is könnyen belehal ha nem kap kezelést. Egyébként ha kinti ha nem, védőoltással megelőzhető lett volna a betegség.
Elszomorít, hogy egyesek mennyire felelőtlenek tudnak lenni, amikor állattartásról van szó (tisztelet a kivételnek, természetesen)...
Az állattartás nem arról szól, hogy úgy döntesz kell egy kutya/macska/akármilyen házikedvenc, aztán amikor unatkozol, foglalkozol vele. Igenis el kell vinni védőoltásra, ivartalanításra, vagy csak egy gyors kontrollra, illetve vizsgálatra, amint valami szokatlant tapasztalsz kedvenceddel. Ehhez képest a kedves kérdező arra sem vette a fáradtságot, hogy biztosra vegye, hogy a macskája nem tud betegen kiszökni...
Ilyenkor az állatokat sajnálom legjobban, amiért az embereknek az ő életük árán kell mindezt megtanulnia.
Jok lesztek már nagy állatvédők. Ki akar menni akkor ki megy igy érzi jonak nem akar bent lenni ennyi. Zarjanak be titeket egesz eletetekbe egy szobaba csak mert muszaj anyatok ne legyen felelotlen.
Idiota barmok nem a kerdesre valaszoltok hanem jatszatok a diplomas elismert allatvedoket csak hogy lassa mindenki. Amennyiben a kerdesre nem tudsz valaszolni elgondolkodtato lehet hogy azert mert tul sokat voltal bezarva. Na helo
"Ki akar menni akkor ki megy egy érzi jónak nem akar bent lenni ennyi."
Kiszökik, kint meg eltévedhet, elfoghatják, tudod, kutyák és akár egyéb állatok is lehetnek kint, megtépik, megbetegszik, elütik, vagy rosszindulatú emberek akármit tehetnek vele... de neked ez így megfelel, mert kint akart lenni, és "ennyi". Ha ennyire nem érdekel, mi történik a saját állatoddal, inkább ne is tarts semmilyen állatot. Na helo.
Nagy állatvédők :D Nem, csak szimplán normális emberek.
A cica ki akar menni. Nem engedem, mert az én felelősségem, és kint bármi megtörténhet vele.
Ha kimegy, akkor azt csak hámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!