Elutazunk és a macska beteg. Mit csináljunk?
Elutazunk a cica nélkül és beteg. Hasmenése van. Így nem akarjuk rábízni az ismerőseinkre. Mit csináljunk?
Hol veszik ilyen állapotban be?
Mondjuk ez is remek tanács,nem tudom, te mennyire örülnél, ha napokra rád bíznának egy hasmenéses macskát. Biztos oda lennél a boldogságtól...:D
Ha el is viszik orvoshoz utazás előtt, nem feltétlenül múlik el egy nap alatt. Hasmenés és hasmenés között is van azért különbség.
A hasmenése valószínűleg azért van mert:
- tápot váltottunk
Vagy
- amikor tüsszentett akkor sárga váladék jött ki az orrán.
Kapott rá gyógyszert és lehet, hogy a hasmenés annak a mellékhatása.
Nem betegség az biztos.(a kedélye jó szerencsére) Csak hát hasmenés. Napi 3-4-szer kell takarítani az almot és a macskát.
Tudom, hogy családtag de mivel sajnos nem Magyarországon lesz, és nem is Európában ezért ezt elég nehéz lenne megoldani.
Köszönöm azoknak a kommentelőknek akik jó indulatúak voltak és nem arról papoltak, hogy a macska is családtag. Tudom, én is annak tekintem.
Még csak 3 napos a kérdés, biztos még mindig őrlődik az e hétvégi utazás miatt.
Kiváncsi vagyok mit választ, olyan ember lesz, aki magára hagy-e egy beteg családtagot, csak azért, hogy süttesse a popóját a balatonon.
Kedves 19-es!
Még mindig nem a Balatonra megyünk nyaralni.
Ha Magyarországra mennénk akkor már nem lenne kérdés hogy megyünk-e vagy nem. (Nem mennénk)
Repülővel utazunk Törökországba.
Szombaton indul a gép.
Szeretném kiemelni a 12. felhasználó válaszát. Amikor kiírtam a kérdést olyan válaszokra számítottam mint az övé.
És NEM hagyjuk magára egy családtag fog vigyázni rá.
Mégegyszer mondom: a macskám NEM BETEG!!!!
16-os!
Ne te mond meg, hogy beteg-e a cica vagy nem. Nem gyógyszert kap hanem GYOMORNYUGTATÓT!
Köszönöm az összes jóindulatú választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!