Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tehetnek a beteg macskamert?

Mit tehetnek a beteg macskamert?

Figyelt kérdés

Mit tehetnek ha hetfo ota a 2 allatorvosnal jartam akik felrekezeltek, beadtak neki minden sz.rt amire nem volt szukseg?

Elvittem tegnap allatkorhazba, ahol infuziot kapott plusz 3 inhekciot

40 fokos lazzal vittem be plusz kiszaradassal

A “””””””kedves”””””””” doki elmondasa szerint ami beadott nem niztos hogy le ks viszi a lazat, de ha eszik jo jel

En ragaszkodtam hozza hogy visszaviszwm ma

Kiadjak, beadnak valamit ami nem is biztos hogy hasznal es en nezzem hogy vergodik itthon a macskam a fajdalomtol😭😭😭😭😭 ezt az erzest senkinek sem kivanom, nagyon kivagyok borulva

Hetfo ota mar 60 ezer forint felett fizettem es a macskam meg mindig vergodik a fajdalomtol😭😭😭 ne haragudjatok de ki kellett adnom magambol

Raadasul vasarnap dolgozom nem tudok itthon maradni mar😢😭😭😭😭😭

2023. júl. 7. 02:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Leukozist neztek?

Az en macskamnal igy derult ki (en orokbefogadtam es nalam benti volt, de 3 honapos koraig az utcan elt, igy kapta el).

Sajnos nem emlekszem mar, hogy miket adtak neki, 10 eve volt (azota is el es tunetmentes), de baromi magas volt a laza es 3 napot allatkorhazban toltott.

Aztan meggyogyult. De nem engedtek ilyen allapotban haza velem…

Sajnalom kerdezo, hogy ennyire nem foglalkoznak veletek.

2023. júl. 7. 08:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Vettek tőle vért és milyen tesztet végeztek el rajta?
2023. júl. 7. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!