Hogyan kezeljem a cicam itthon?
Sziasztok
Most voltunk az allat korhazban
Elotte ket orvosnal is jartunk, felrekezeltek
Most infuziot kapott, 40fokos a laza es ki van szaradva
Kapott 3 szurit holnap megint viszem
Doki elmondasa szerint nem garantalja h lemegs ettol a laza es enni fog csak bizni tudunk benne
Itthon tudok tenni valamit? Enni inni nem akar😢 koszomom szepen
Szia!
Tű nélküli fecskendővel próbáld óvatosan itatni, hogy ne száradjon ki mégjobban. Fogd meg a kis fejét, nyomd össze a bőrt a szájánál két oldalt, és lassan itasd meg a fecskendőből. Óránként csináld, minimum 15-20ml vizet, de ha kéri, akkor mehet több is. De tényleg, óránként.
Nagyon szepen koszonom
Sajnos itt nincs a helyi allatoatikaban, de holnap a nagyvarosba ha viszem dokihoz ott megveszem
1.5 adag alutasakost megevett, ez rekord nala, inni nem akar, fecskendozom ahogy tudom de mar menekul elolem :)
Mar nem tudom mit tehetnek 😭😭😭😭 nincs jobban a macskam, hiaba evett szepen….most hajnalban felkeltem, vagy hanyt vagy a hasa ment de szerintem hanyt
A kedves doki nem is ragaszkodott hozza hogy visszavigyem ma…. Ez a harmadik allatorvos…. Mar 60 ezren felul vagyunk boven hetfo ota es a macskam meg mindig szenvedve vergodik mert egyik sem kezeli lelkiismerettel hanem bead neki valamit aztan b.sszam meg magam nezzem en ahogy vergodik, ahogy szenved
Ne haragudjatok de mar kivagyok
Allatkorhazban voltunk.
Meggyogyult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!