Más is ennyire imádja a cicákat?
Egyszerűen kis gyönyörű arcuk van, annyira pihe-puha babák hogy hihetetlen :D
Sokan nem szeretik őket, mert a sok idióta azt mondja hogy érdekállat és nem hűséges úgy mint egy kutya, de ez nem igaz...
Nekem is volt cicám régebben, sajnos megmérgezték, fagyállót ivott az orvos szerint...
Azóta nem volt semmilyen kisállatom mert albérletbe költöztünk a párommal és itt nem lehet tartani..
De eskü ez már beteges nálam, ha az utcán meglátok egy random macsekot, egyből megyek oda és hívom, próbálom csalogatni, simogatni, a szívem ellágyul mindig, annyira kis tüneményesek 😄😸
20/L
Elolvadok én is,ha cicát látok 🥰🥰
Nekem sajnos nincs, korábban volt. Remélem,lesz majd
10, a cicák nagyon érzékenyek a környezetükre, tipikus vadászlények, ha már egy fűszál nem úgy áll, ahogy nekik tetszik, költöznek tovább.
Szabályos ipar alakult arra, hogy elemezzék a macskák viselkedését.
Nem egyszerű.
Mondtam már, hogy én is megveszek a titàkért? Meg már a tutyulikért is?
Ja már mondtam.
De a legjobban akkor, ha nincsenek kiherélve. Azt nagyon ellenzem.
Én is nagyon imádom a macskákat. Legszovedebben a világ összes macskáját magamhoz ölelném. Legjobb lenne, ha egyik sem éhezne, fázna, szenvedne. Mint az enyém. Gyakorlatilag van egy 70 nm2-es lakása és két szolgája. :D
Amúgy a macska egyáltalán nem érdek állat. Ezt csak azok mondják, akik képtelenek megérteni őket. A macska szabad szellem, cserébe nagyon ragaszkodó. Amikor beteg vagyok, a macskám a lábamhoz kuporodik. Ebben mi az érdek?
14:
Azok nem szeretik a macskákat, akik az életben sem szeretik az autonóm személyiségeket.
Meg akik az állatokon akarják kiélni a kontroll-vágyukat, amit az emberek között nem tudnak kielégíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!