Hogy lehet macskabiztossá tenni az udvart? Hogy ne tudjon kijönni
Figyelt kérdés
Hogy ne tudjon kijönni2023. júl. 1. 13:40
1/19 anonim válasza:
Sehogy se nagyon, tiszta Houdini mindegyik.
2/19 anonim válasza:
Az egész udvart sok esetben lehetetlen. Viszont egy kis kifutót nem lehetetlen saját kezűleg eszkábálni. Így tud kint napozni, füvezni, mégis biztonságban van.
3/19 anonim válasza:
ha ketrecet csinálsz az udvarból
4/19 anonim válasza:
Nem tudom miért pontozzátok le az első válaszolót. Nem láttatok még macskát? Ha üvegkupolát raksz az egész ház/udvar köré akkor is megtalálja a kiutat...
5/19 anonim válasza:
Hát az nehéz lesz. A macska felugrik elég magasra kiszökhet itt ott ösvényen keresztül.Am kis pici macskáról van szó? Ha felnött akkor neki mennie kell ez egy ösztön, csavarog.Nem tudsz ellene mit tenni
6/19 anonim válasza:
Macskabiztos kerítést kell csináltatni, amin nem tud átmászni:
7/19 anonim válasza:
Attol fugg, hogy milyen es mekkora az udvar. Ha kicsike es nincsenek fak a kerites mellett, akkor meg lehet csinalni.
De ha vannak illetve ha nagyon nagy a kert es nincs normalis magas kerites se, akkor nem.
De kifutot mindig lehet epiteni. Nem ketrec meretut, hanem nagy helyet.
8/19 anonim válasza:
françért kell lepontozni.Egy macska arra született hogy menjen, csavarogjon, úgyse tudod visszatartani.Kb börtönben tartanád.Miért nem hagyod hogy menjen a kerítés túloldalára?
9/19 anonim válasza:
Macskabiztos kerítést kell csinálni. Nálunk bevált teljes mértékben. 4 év alatt 3 incidens volt: Egyszer a háztetőn keresztül kijutott a cicánk, a mi hibánk volt. Egyszer a kerítés alatt bújt ki, a mi hibánk volt. Illetve egyszer bejött a szomszéd macsek valahol.
10/19 anonim válasza:
Én már láttam macskát átmászni a görgős kerítésen, de a döntött tetejű kerítésen is.
Láttam olyat, hogy "V" alakú volt a kerítés teteje, és a "V" betűben kényelmesen aludt a macska :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!