Mi lehet a kismacska szemének a baja?
Kb 1 hónapja született 7 kiscicánk (2 macskától).
6 nagyon szépen fejlődik és minden rendben van velük, de az egyik kicsi valamiért fele akkora sincs mint a többi és az egyik szeme helyén is csak egy nagy fehér dudor van (2x akkora mint a szeme lenne).
Nagyon csúnya, de nem tudom mi lehet az.
Nem is nagyon eneged magához közel úgyhogy csak távolról tudtam képet készíteni. Valakinek esetleg van valami ötlete mi lehet vele?
Van rá esély, hogy megmarad?
Kérdező, ha a természetnek kell ezt megoldania szerinted, ok, de akkor miért etetitek őket? Ezeket a macskákat be kéne fogni, és ivartalanítani őket, hogy ne szaporodjanak tovább!
Három generáció óta nézed, hogy minden évben lesz 10-14 kiscica, majd azoknak is jövőre és majd lesz velük valami?
Ha nem akarsz értük felelősséget vállalni, akkor minek eteted őket? Vagy gondoskodsz róluk és az általuk okozott problémáról, vagy nem. De hívsz állatvédőket, vagy gyepiket, becsapdázzák és elviszik őket, neked nem kell fizetni semmit.
"Szimplán csak érdekel mi lehet a baja.
Tenni nem tudok ellenne. Ettől függetlenül érdekelhet."
Tudnál tenni, csak nem akarsz... Mi lehet? Igazából bármi, nagyon rossz minőségű a kép. Valószínűleg vagy fejlődési rendellenesség, vagy valamilyen bakteriális fertőzés lesz az oka (meg az, hogy ez a kórkép kezeletlenül fejlődik). Ez egy gyakori dolog, 10 kiscicából egynek lesz valami baj a szemével, pl játszás közben az egyik kikapja, és nem lesz ez kezelve, befertőződik, szevasz szem. Nem tudom ezzel mi változott, hogy most ezt tudod, igazából semmi titkosat nem mondtam ezzel, józan ésszel is rájöhetett volna az ember.
19.
Azt írtam okoskodik és rosszindulatú, nem azt hogy bunkó.
Miért írtam? Azért okoskodik és rosszindulatú. Meglepő nem?
Segített szerencsétlem macskáknak úgy ahogy tudott de ő még felelőségre vonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!