6 nagyon szépen fejlődik és minden rendben van velük, de az egyik kicsi valamiért fele akkora sincs mint a többi és az egyik szeme helyén is csak egy nagy fehér dudor van (2x akkora mint a szeme lenne).
Nagyon csúnya, de nem tudom mi lehet az.
Nem is nagyon eneged magához közel úgyhogy csak távolról tudtam képet készíteni. Valakinek esetleg van valami ötlete mi lehet vele?
Ezért keressetek állatvédőket, akik keresnek nekik gazdit. Nektek egy állat sem kell, ha szerintetek a természetnek kell megoldania a dolgokat.
2023. jún. 25. 09:31
12/23 anonim válasza:
9
Vannak olyan időszakok amikor ingyenes az ivartalanításuk
2023. jún. 25. 09:32
13/23 anonim válasza:
Arra a szemére megvakult, hogy ilyen kicsi, az meg beltenyészet és/vagy genetikai selejt eredménye. Nem kell mentegetőzni, hogy etetni kezdtétek őket stb. Egy nőstény macska akár évi 3x fialhat. A végtelenségig tudnak szaporodni. Ezt meg kell állítani. Ha képtelen vagy állatorvoshoz vinni, ivartalanítatni őket, akkor keress nekik gazdit, vedd fel a kapcsolatot menhelyekkel, állatvédőkkel. Ha ez sem megy, akkor legalább (!) gyógyszerezd a nőstényeket, van macskáknak adható fogamzásgátló (Provera).
2023. jún. 25. 09:36
14/23 anonim válasza:
13
Nem köteles ezeket a dolgokat megtenni,nem a gazdája.
Amit tehet az egyedül az hogy állatvédőt hív.
Én örülök hogy legalább volt aki enni adott nekik.
2023. jún. 25. 09:40
15/23 anonim válasza:
Ez így konkrétan jó szándékba burkolt felelőtlenség. Azzal, hogy elkezdtétek etetni őket, gyakorlatilag csak ideálisabb körülményeket biztosítotok arra, hogy szaporodjanak, pedig így is van elég macska. Persze, az alapvetően pozitív, hogy gondoskodtok róluk, de sokkal többet segítenétek, ha állatvédő szervezetek segítségét kérnétek az ivartalanításban/gazdikeresésben :)
2023. jún. 25. 09:44
16/23 anonim válasza:
15
Te pedig okoskodásba burkolod a rosszindulatodat.
2023. jún. 25. 09:46
17/23 anonim válasza:
Ha a 2 allatot, amit odaszoktattatok, es igy mar a tietek a macska, elvittetek volna ivartalanitani, most nem lenne ez... Ez itt keremszeoen a felelotlen allattartas mintapeldaja is lehetne. Hagyjuk, hogy a termeszet vegezze a dolgat... Nem termeszetes ennyi macska, sőt artalmas is a madarak, hüllők allamanyat tekintve. Kerlek ivartalanitsatok a "szülőpárt", ha sikerult elpasszolni a kicsiket valakinek. Tobb ezer gazdatlan macska hazaja vagyunk, nem kell meg több.
2023. jún. 25. 09:59
18/23 anonim válasza:
17.
Értem én hogy van akinek rengeteg pénze van ilyenekre de nem mindenki ilyen szerencsés.
Vannak helyek ahol az állatmenhely se segít mert tele van, pl ahol én lakom.
A "mi lett volna ha"- nak nincs értelem. Nem segít semmit csak magadat elégíted ki hogy jól megmondtad.
2023. jún. 25. 10:02
19/23 anonim válasza:
16. Fejtsd már ki hogy miért bunkó a 15-ös? Ha már beszólsz, fejtsd is ki!
2023. jún. 25. 10:05
20/23 anonim válasza:
De nem kell mindet allatorvoshoz vinni csak azt az egyet amelyik beteg...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!