Miért nem szokott dorombolni a macskám?
Enyém se szokott. Ha sokáig van egyedül (dolgozunk pl), akkor az először hazaérkezőnek szokott, és ennyi :D
De egyértelműen szeret minket, nagyon ragaszkodó.
Kérdésedre a válasz: ő szimplán ilyen. Nem minden macska dorombol, valamelyik másképp fejezi ki a szeretetét.
Nekem a kandúrom alig dorombol. Ő inkább pofázik egész nap. :D egyfolytában a s.ggemben van meg mászik be az ölembe, de ő szökőévente 1x dorombol.
A nőstényhez elég csak hozzászólni és majd' megfullad úgy dorombol. :D minden macsek más.
Az mienk dorombol rendesen, de en is szoktam neki. Szereti is, amikor játszom. 😊
Te is meg tudsz tanulni dorombolni, s akkor mindig odabújik. Nagyon aranyos, ahogy kapcsolódik rám.
Vagy az, amit a 7- es ír.
A macska csak annak dorombol akit szeret.
Ezt a macskát tedd lapátra, szerezz be egy másikat.
Jézus utolsó!Te nem vagy komplett:egy háziállat nem egy cipő,ami ha nyomja a lábad,kidobod,és lecseréled!!Remélem,neked nincs se háziállatod,se gyereked!!V ha van ,őt is kirakod az utcára,ha nem ölelget,amikor te akarod??
Az eredeti kérdésre visszatérve:nekem4cicám van,mindegyik kis dorombológép.A kandurkám evés közben is képes dorombolni,a cirmosom meg alvás közben is.:)Mind a4et imádom mindennél jobban,és a világ összes pénzéért nem cserélném el őket másikra!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!