Miért bántja a macska a testvérét?
Van két darab 1 honapos cicám. Mindkettő fiú az egyik sokkal nagyobb a másiknál. A kisebbik kis szerény még nem is nagyon játszik.
Viszont a nagyobbik az bántja őt ráharap a torkára meg elkapja és rugdossa a hátsó lábaival.
Sok cicám volt még de mindegyik 2 honaposnál idősebb volt mikor hozzám került és egyszerre mindig egy macskám volt...egyik se volt aggresszív, jatékosak voltak (a játékaikat sokszor szétszedtek) de nem harapott egyik se.
Következő héten visszük őket állatorvoshoz.
Addig valasszam őket szét? Már megpróbáltam viszont a kisebbik addig nyavogott míg vissza nem tettem a tesójához.
Pl most is a kicsi nyávog a magyobbik meg a nyakánál le nyomja ez valami agresszió vagy játék?
Lehet csak túlgondolom és jaték, hagynom kéne de nagyon rossz nézni ahogy ezt csinálja a tesojával.
Azt keresik nálam egy hónaposan, hogy az anyjuk meghalt, mentett cicák
Gondolom ha ezt te is tudod nem hagytad volna őket csak úgy magukra megdögleni... még ki sem nyilt a szemük mikor már velem voltak és gondoztam őket
Tisztában vagyok vele hogy az anyjuk mellett lenne a helyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!