Örökbe fogadtunk egy cicát és úgy döntöttünk hogy örökbefogadjuk másnap a tesóját is. Az egyik az én cicám lenne a másik a tesómé. Külön szobában lennének, szét lehet őket választani úgy, hogy az egyik velem van a másik a testvéremnél?
És oszt annak mi értelme lenne? o.O
A macskák elég önálló jószágok, ha akarnak majd összefekszenek, ha nem, akkor meg bemásznak a neked legalkalmatlanabb meleg helyekre.
Én macskám, te macskád, irreális elképzelés... :D
Nem lehet macskát úgy tartani, hogy csak a hálószobádba zárod egész napra. Úgy képzeled, hogy nem is fogják a közös helyiségeket használni egyáltalán, egész nap csak a szobában lesznek, akkor is, ha nincs ott senki?
Valamint, ahogy az előttem lévő is írta, egy háztartáson belül mégis hogy gondolod megoldani, hogy elkülönítve tartasz két macskát?
A cicáknak fontos, hogy a gazdival legyenek nap közben, folyton követik azt, aki otthon van, figyelik, hogy épp mit csinál.
Feltételezem, kiskorúak vagytok a testvéreddel, talán mindketten iskolába jártok még. Úgy képzelted el, hogy amíg nem vagytok otthon a tesóddal, a két cica majd el lesz zárva két hálószobába, egyedül? Ez nem állattartás így, ennek semmi értelme, és nem is jó a cicáknak.
Szét lehet választani, de nem kellene egyiket sem bezárni egy szobába. Vagy az alomtál is a hálószobátokban lesz?
Hagyjátok őket odamenni, ahova akarnak, a lakáson belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!