Miért hányt a cica? Miért vakarózik? Elkaphatjae tőlem a nőgyógyászati bajomat?
Mi a fenét csináltál azzal a macskával, amitől szerinted elkaphatta a nőgyógyászati bajodat?
Egyébként a füle talán atkás lehet, ha sokat vakarja. De vakarózhat az idegességtől is. A hányást szintén a környezetváltozás miatti idegesség is okozhatta.
De a legegyszerűbb, ha elviszed orvoshoz, ha nemrég került vissza hozzád, szerintem nem árt amúgy sem, ha ránéz.
Tudtommal a cicák nem kaphatnak el tőlünk emberektől némi betegsèget!
Ha csak 1x hányt a cica akkor az teljesen normális .. azèrt ragcsaljak a bizonyos füveket mert hánytatják magukat ergo így öklendezik vissza a szőrcsomót amit mosakodasnál lenyelnek :)
Nyugodj meg semmi baja de ha vèletlen nyugtalan vagy vannak nagyon jó állat kórhazak ajánlani tudom csak. Mi rendszeresen járunk a cicaval.
Mondjuk ahhoz, hogy valaki ennyire buta legyen, már erőlködni kell. Mi a fenét olvastam az imént???
Vidd el orvoshoz, lehet bolhás, atkás, allergiás, stresszes, meg még rengeteg minden, amit majd az erre képzett szakember megállapít. Mi látatlanban nem tudjuk, de az orvosnak inkább ne említsd, hogy attól félsz, a macska elkapta tőled a nőgyógyászati bajodat, mert a röhögéstől még félrekezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!