Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Már megint a macska! Bizonyára...

Már megint a macska! Bizonyára ezért van nekik külön kategória (a sok panasz miatt). Átjött a kertünkbe és kikaparta a felfújható medence oldalát. Leeresztett és a víz egy része ki is folyt. Rohad▒k macska! Szomszédé! Jogosan követelem a kártérítést?

Figyelt kérdés
Van kamera felvétel,hogy bejön es kapar. Többször szart már így is a kertünkbe! Elég volt már! Nagyon dühös vagyok,így kora reggel!

#rohad▒k macska #odasz▒rt #és kinyírta a medencét
2023. jún. 7. 08:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azon gondolkoztam,hogy vajon az ilyen tapló k▒csögöknek úgy indul a napjuk,hogy "na én most belekötök valakibe aki elsőne szembe jön"?

Mert ha így van akkor elég unalmas életük lehet.

2023. jún. 7. 09:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Közbe azért átmentem a szomszédhoz. Hagyjam békén,van így is elég baja... Remek,még ez is..
2023. jún. 7. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Akkor befogod a macskát és leadod állatvédőknél kóbor macskaként. Nincs benne chip.
2023. jún. 7. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Ahogy a kutyákat, úgy a falusi macskákat is ivartalanítani kellene! A szüleim kertjében sok énekesmadar épített fészket, mindig ügyeltek a téli etetésükre is, amíg az egyik szomszéd úgy nem döntött, hogy macska szaporító lesz. Jelenleg kb 30-40 macskát etet, akik figyeltek a madarakra és kiirtottak vagy eluldoztek őket :( pedig költött a faik és bokraik között rigó, cinke, rozsdafarku, galamb, veréb, fecske. :(
2023. jún. 7. 09:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd békén, jogosan követeled a kártérítést. Végső esetben küldhetsz neki fizetési meghagyást. (Egyébként, a felvétel birtokában pert is indíthatsz, bár azt nem garantálom, hogy egy medence miatt megéri...)
2023. jún. 7. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmi kerítésmegoldás kéne.

2023. jún. 7. 18:45
 17/17 anonim ***** válasza:
62%
Nekünk is a kertünkbe szartak a szomszéd macskák, meguntuk, tettünk ki nekik hamit és azóta szarmentes az udvarunk! Én más macskája után biztos nem fogok takarítani!!!
2023. jún. 10. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!