Valakinek van tapasztalata Dr. Pet felfújható műtét utáni gallérral?
Van tapasztalatom meg a forgalmazójával is.
Mindkettő siralmas.
Két kutyám van. Fél éves Kölykök. Ivartalanítottunk. A termék 24h-t nem bírt (2x5800.-ér) csomagláson nincs túl sok infó. De a terméknek viszont vannak alapvetései mint később megtudtam a forgalmazótól. Azt nem tudom persze, miért nem írta rá. Felhívtam amiből megtudtam persze én vagyok a hülye. A termék harapásbiztos, de nem úgy ám, szóval itt megmagyarázta, hogy azért, miért nem, de mindegy a kutyák a hibásak és én is meg talán Orbán és Soros is.
A hölgy tipikus magyar. A vásárló miután megvette, kifizette azt, amiből Ő él, ha gondja van biztosan el lesz hajtva. Ja, és még Ő lesz felháborodva.
Persze se kedvem se időm veszekedni vele...
Segítek leírni, amit neki kellett volna:
- két kutya esetén nagyon valószínű, hogy nem használható (ja, bocs ha nem tudom elkülöníteni őket)
- Aktív játékos kutyánál se annyira lesz hatékony
- Totálisan alkalmatlan hacsak nem 0-24-be ott vagy mellette és felügyeled a kutyát.
- mindennek ellenére a kutyám simán elérte magát (Big Boy) pedig nem egy agár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!