Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valakinek van tapasztalata...

Valakinek van tapasztalata Dr. Pet felfújható műtét utáni gallérral?

Figyelt kérdés
Mennyire tartó? a 7 hónapos németjuhászom már 2 hagyományos gallért leamortizált:/

2016. nov. 6. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk teljesen jól bevált, mondhatni szerette a kutya (szuka ivartalanítás után), maga bújtatta át a fejét feladáskor. Viszont ha nagyon akarta volna,elérte volna a sebét, néhányszor rá kellett szólni. Van szélesebb változatban is, az biztonságosabb. Sok függ attól, hogy hol van a seb.
2016. nov. 6. 17:21
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:) nekünk is ivartalanítás (szuka) miatt kellene, csak az bizonytalanít el, hogy a nap nagy részét kint tölti és félek, hogy kiszakad, meg nagyon koszos lesz. (mondjuk most a 3. gallér már 2 napja bírja), ha esetleg ezt is tönkretenné akkor lehet veszek neki felfújhatót
2016. nov. 7. 13:17
 3/3 RRoller válasza:
100%

Van tapasztalatom meg a forgalmazójával is.

Mindkettő siralmas.

Két kutyám van. Fél éves Kölykök. Ivartalanítottunk. A termék 24h-t nem bírt (2x5800.-ér) csomagláson nincs túl sok infó. De a terméknek viszont vannak alapvetései mint később megtudtam a forgalmazótól. Azt nem tudom persze, miért nem írta rá. Felhívtam amiből megtudtam persze én vagyok a hülye. A termék harapásbiztos, de nem úgy ám, szóval itt megmagyarázta, hogy azért, miért nem, de mindegy a kutyák a hibásak és én is meg talán Orbán és Soros is.

A hölgy tipikus magyar. A vásárló miután megvette, kifizette azt, amiből Ő él, ha gondja van biztosan el lesz hajtva. Ja, és még Ő lesz felháborodva.

Persze se kedvem se időm veszekedni vele...

Segítek leírni, amit neki kellett volna:

- két kutya esetén nagyon valószínű, hogy nem használható (ja, bocs ha nem tudom elkülöníteni őket)

- Aktív játékos kutyánál se annyira lesz hatékony

- Totálisan alkalmatlan hacsak nem 0-24-be ott vagy mellette és felügyeled a kutyát.

- mindennek ellenére a kutyám simán elérte magát (Big Boy) pedig nem egy agár...

2017. nov. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!