Mi lesz azokkal a kiscicákkal, akiket meghirdetnek de nem viszi el őket senki?
Falun élek és a falusi facebook csoportban ma reggel már személy tette közé, hogy tőlük el lehet vinni kiscicákat, összeszámoltam 8 cicáról van szó. És olyan ember hirdeti akinek tudom hogy van pénze ivartalanitásra, minden évben hirdeti is a kiscicákat, persze ingyen. Csak látszik a képeken, hogy némelyik kicsinek tiszta csipa a szeme.
És belegondoltam mi van, ha nem viszik el őket azokkal mi lesz? Kóborok lesznek? Mert gondolom ivartalanítani biztos nem fogják. Állatmenhelyek tele vannak.
Tavaly én is befogadtam egy kicsit, állatorvosnál derült ki hogy fülatkás meg bolhás. Azóta benti cica él és virul. 2 cicam van benti és 3mat etettek kint az udvaromon. Sajnálom őket
A túlszaporodást a természetes ellenfelek szokták megoldani.
Ezesetben a Slavia 631, meg a kétkörlámpás Lada.
Anyukámnál szoktak születni cicák, nem az ő macskái, hanem ezek a tipikus gazdátlan macskák, akik mikor kinél lebzselnek épp, most épp az ő teraszára szült az egyik, nem szokták elásni őket meg semmi, ezek ha nagyobbak, akkor ugyanúgy szétszélednek a faluban, mint a többi.
(A mostani anyamacska megy ivartalanításra, de szerintem abban a faluban több macska van, mint ember, szóval ez van.)
A kicsiket általában megölik születés után.
Ahol már nagyobbak, azok elkóborolnak és elkapja a kutya, elüti az autó lemérgezik őket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!