A cicád hogy viseli, ha viszed őt valahová cicatartóban?
Nekunk az orvos mondta, amikor elmondtuk neki hogy viselkedik a cica a hordozóban, hogy inkább hagyjuk akkor, mert szívrohamot is kaphat. Olyannyira be van pánikolva , amikor sikerül egyáltalán betenni, hogy össze- vissza veri magát a dobozban, mozog az egész doboz, felborul, és úgy liheg a macska, hogy alig kap levegőt. Szó szerint pánikrohama van. Mikor kiengedjuk gyorsan lefekszik q földre, és még percekig tátott szájjal liheg, vagy hány.
Ezert mondta az orvos, hogy inkább hagyjuk. Veszélyes. Nekünk se nagy öröm kihívni orvosokat házhoz, egyrészt mert legtöbbször várni kell , nem tudnak jönni 10 percen belül (és laikusként eldönteni mi a vészhelyzet, nem mindig egyértelmű, nekünk vokt már cicánk aki reggel még rohangált, evett, délben meg halott volt - nehezen vette a levegőt, egyből kórházba vittük, de már útközben meghalt, fél óra nem volt az egész. ) plusz anyagilag is igen megterhelő. Főleg ha 0-24-es orvost kell kihívni, mert mondjuk vasárnap éjjel van. Nem vicces.
Szerencsére a másikat hármat tudjuk szállítani.
(Két cicank volt - persze volt tobb is már - , befogadottak, a másik kettő nemrég került hozzánk , mert lebombázták a menhelyet ahol éltek. )
En nagyon állatbarát vagyok, szerencsére párom is.
Még a darazsat is pohár , papír trükkel lakoltatjuk ki. Sok kóbor cicát is ivartalanítattunk a környéken az utóbbi években. Nem is nagyon látni már szerencsére. És minden évben állatmenhelyeknek meg beteg gyerekeknek adományozunk.
Nem hinném, hogy rossz ember vagyok. Nem tudom mi baja volt ennek a hülyének. Gondolom egy fűszálat nem tett keresztbe soha. Csak ostobán ítélkezni tud.
Eljátszik benne.
De legtöbbször ölben, pontosabban a nyakamban viszem pl dokihoz is, simán kapaszkodik, nem ugrik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!