Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagy szenvedés macskát tartani?

Pálma Tolvaj kérdése:

Nagy szenvedés macskát tartani?

Figyelt kérdés
Ha lakásban tartok macskát sok dolgot lök le a helyéről. És mennyire tiszta? Mindenhol ott hagyja a szőrét vagy elég csak hetente porszívózni?

2023. máj. 22. 16:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
14%
Ki mondta, hogy az embernek több joga van az élethez, mint a macskának? Hát itt mindenki meghülyült? Annyit mondtam, hogy a MACSKA NEM GYEREK. Szövegértés. Majd gyertek vissza, ha leérettségiztetek.
2023. máj. 22. 19:34
 22/28 anonim ***** válasza:
31%
Aha, szóval ha hülye vagy, akkor a másik a bunkó. Igazad van, ehhez nem kell érettségi, már az óvodában is így működött, csak én pl. felnőttem.
2023. máj. 22. 19:50
 23/28 anonim ***** válasza:
25%
#22 Mert ugye "elég olvasni", pedig pont azt mondtam, hogy nem tudtok olvasni. Azért kéne az érettségi, mert az legalább az olvasástudást bizonyítaná valamenyire. Értő olvasás. Rémlik? Tanították neked is valószíűleg 12 évig, csak lesz*rtad.
2023. máj. 22. 19:51
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
10 lehet, hogy másnak fontosabb a macskája/kutyája/vizilova, mint a te kölköd, majd és ehhez ez engedélyed kell, biztosan szólni fognak. Az, hogy van egy luk a lábad között, még nem erény, kár így pörögni a semmin.
2023. máj. 23. 06:46
 25/28 anonim ***** válasza:
81%
21-22-23: te ugyanaz az ember vagy? Csak mert statisztikai alapon kizárt, hogy két ekkora kretén ide sodródjon? Elég alacsony minőségű humanoid lehetsz, sajnálom a környezeted.
2023. máj. 23. 06:48
 26/28 anonim ***** válasza:
10 es kepzeld mas is nevelt fel gyereket, ennek ellenere en pl sokkal tobb oromet talalok a macsakaimban mint amennyit a gyerekemben talaltam. es megcsak b...tlan se vagyok. ha ma kellene valasztanom EGYALTALAN NEM LENNE GYEREKEM. viszont eleg nagy hazunk van es kepzel 6 cicank van es meg kulon szobajuk is van. nalam a macska sokkal tobb oromet ado csaladtag mint barkinek a gyereke. na es most akkor mi van? nem tetszik? tegyel rola;-)))))
2023. dec. 1. 05:19
 27/28 anonim ***** válasza:
Kerdezo:nekem 6 macskam van es nem szokasuk lelokni semmit sehonnet. viszont ha te nem vagy nagyon allat ill macskabarat akkor ne vegyel egyet se magadhoz. a macska vagy mas allat tartasa azoknak akik nagyon szeretik oket nagy orom es soha nem kinlodas. viszont en tortenetesen nem szeretem a gyerekeket azert is csak egyet szultem es nem tobbet. porszivozni attol fuggoen kell hogy a cica milyen tipus, a lakasodban mennyi a szonyeg vagy a padlo stb. Ja es a cicak nagyon jol alkalmazkodnak a benti tartashoz nekik ha kezdettol bent tartod oket ez nem jelent semmifele problemat.
2023. dec. 1. 05:22
 28/28 anonim ***** válasza:

24 es szuperul valaszoltal!!Ez az idiota provokalni akarja az embereket de nalam nem jon be a hulyesege.

hogy meg jobban felduhodjon elmondanam ha mondjuk a vizbol az o kolyket kellene kimenteni vagy egy cicat gondolkodas nelkul az utobbit hoznam ki.Egyebkent engem pl. idegesit a gyerek minel kisebb annal jobban de ettol meg nem tartok hulyenek senkit akkor se ha 5 gyereke van. az hogy kinek mi a prioritas egy ilyen szerencsetlen soha nem fogja megerteni.

2023. dec. 1. 05:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!