Nagy szenvedés macskát tartani?
10 az állat az állat az ember az ember.Igaz valamivel egyszerűbb élőlények mint mi de lenézni őket nem szabad.
Mellesleg: a macskát szeretni kell és akkor nem lesz szenvedés.
10
Vannak gyerekeim, nyilván jobban szeretem őket, mint a macskát és ők vannak előtérben. :)
De a macskát attól még szőrös gyereknek szoktuk hívni a férjemmel, ő volt az első kis jövevény, akit életben kellett tartani, mikor még fiatalok voltunk és gondtalanok. ;) Végül csak bevállaltuk és ugyanúgy, ahogy a gyerekeinknél, miatta is volt jó pár álmatlan éjszakánk. Attől függetlenül, hogy néha idegösszeomlást kapok tőlük, még mindegyikőjüket szeretem. Legyen az a gyerekem, vagy a macskám. Sajnálom, hogy neked nem adatott meg ilyen őszinte, tiszta szeretet.
Egyébként jó a szexuális életünk is a férjemmel, ami gondolom rád nem olyan jellemző, de köszönöm, hogy érdeklődsz az enyém felől.
#8-as te pszichopata vagy?
Ne te döntsd már el, kinek mi a fontos. Én kifejezetten gyűlölöm azokat az embereket, akik szerint nekik több joguk van az élethez, mint egy macskának, kutyának meg bármilyen állatnak. Meg hogy "az emberi élet többet ér"... miért is?! Némelyik emberbe a levegő is kár! Az állatok század annyi kárt nem csinálnak a bolygónkon, mint az emberiség.
A gyerekeimet is az élet tiszteletére fogom tanítani, hogy ne ilyen felnőtt legyen, mint te. Nem, nincs több jogod élni, mint egy macskának, se neked, se nekem, se bármelyik embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!