Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagy szenvedés macskát tartani?

Pálma Tolvaj kérdése:

Nagy szenvedés macskát tartani?

Figyelt kérdés
Ha lakásban tartok macskát sok dolgot lök le a helyéről. És mennyire tiszta? Mindenhol ott hagyja a szőrét vagy elég csak hetente porszívózni?

2023. máj. 22. 16:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%

10 az állat az állat az ember az ember.Igaz valamivel egyszerűbb élőlények mint mi de lenézni őket nem szabad.

Mellesleg: a macskát szeretni kell és akkor nem lesz szenvedés.

2023. máj. 22. 18:23
 12/28 anonim ***** válasza:
88%

10

Vannak gyerekeim, nyilván jobban szeretem őket, mint a macskát és ők vannak előtérben. :)

De a macskát attól még szőrös gyereknek szoktuk hívni a férjemmel, ő volt az első kis jövevény, akit életben kellett tartani, mikor még fiatalok voltunk és gondtalanok. ;) Végül csak bevállaltuk és ugyanúgy, ahogy a gyerekeinknél, miatta is volt jó pár álmatlan éjszakánk. Attől függetlenül, hogy néha idegösszeomlást kapok tőlük, még mindegyikőjüket szeretem. Legyen az a gyerekem, vagy a macskám. Sajnálom, hogy neked nem adatott meg ilyen őszinte, tiszta szeretet.

Egyébként jó a szexuális életünk is a férjemmel, ami gondolom rád nem olyan jellemző, de köszönöm, hogy érdeklődsz az enyém felől.

2023. máj. 22. 18:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hosszú szőrű macskám van. Hullik a szőre, de van porszívóm, direkt olyan, ami állatszőrre jó, és szépen fel tudok vele porszívózni. Lelökdös dolgokat akkor, ha épp nem rá figyelek, pedig igényelné. Ezen kívül viszont számomra családtag. Nagyon jó, hogy itthon van amikor hazaérek, és vár rám. Mikor nagyon szar volt nekem sokminden, átsegített a nehézségeken.
2023. máj. 22. 18:31
 14/28 anonim ***** válasza:
85%
8as amúgy elég aggresszív vagy, kicsit sajnálom a gyerekeidet... Egy ilyen kérdésre így nekiállni szerintem kicsit izé :/
2023. máj. 22. 18:34
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
14:miért?Csak a macskát neveli fel,így, de néha kell a szigor vagy egyszer csak romokban lesz a ház.Ráadásul nem is a 8-as az agresszor
2023. máj. 22. 18:57
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
14 vagyok: elnéztem amúgy a 10esnek szántam a választ, aki szerint rajta kívül mindenki b*szatlan vénkisasszony. :)) ELnézést kérek emiatt
2023. máj. 22. 18:59
 17/28 anonim ***** válasza:
95%

#8-as te pszichopata vagy?

Ne te döntsd már el, kinek mi a fontos. Én kifejezetten gyűlölöm azokat az embereket, akik szerint nekik több joguk van az élethez, mint egy macskának, kutyának meg bármilyen állatnak. Meg hogy "az emberi élet többet ér"... miért is?! Némelyik emberbe a levegő is kár! Az állatok század annyi kárt nem csinálnak a bolygónkon, mint az emberiség.

A gyerekeimet is az élet tiszteletére fogom tanítani, hogy ne ilyen felnőtt legyen, mint te. Nem, nincs több jogod élni, mint egy macskának, se neked, se nekem, se bármelyik embernek.

2023. máj. 22. 19:00
 18/28 anonim ***** válasza:
16 semmi baj felpontoztalak
2023. máj. 22. 19:00
 19/28 anonim ***** válasza:
89%
Bocs, én is a 10-esnek szántam, csak az előző kommentről vettem példát xD
2023. máj. 22. 19:01
 20/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha így állsz neki eleve hogy szenvedés lesz, akkor ne tarts macskát. Igen, nem könnyű mert foglalkozni kell velük, ahogy bármilyen más kiskedvenccel.
2023. máj. 22. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!