Nagy és barátságos cica ?
Maine Coon cicám van, jelenleg 10 hónapos és 7,2 kg.
Én nem azért vásároltam, mert nagyra nő, mivel baromi sok hátránya van a méreteinek, betegségek szempontjából.
De a személyiségét imádom, szóval ha mindenképp ragaszkodsz a nagy és barátságos macskához, ezt a fajtát javaslom :) Végtelenül kedves, barátságos jószág, de ugyanakkor nagyon makacs is. Ha játszani akar, játszani fogsz vele. Rengeteget beszél, berreg, csiripel, nagyon kommunikatív. Macskával és kutyával is jól kijön, igényli a társaságot. Mármint, el van egymagában is, el tudsz járni mellette dolgozni, de ha nincs mellette másik macska, behajtja rajtad azt, hogy magára hagytad.
#6 Vagyok és ez nagyon igaz, amit a #8 leírt a személyiségéről:
Végtelenül kedves, barátságos jószág, de ugyanakkor nagyon makacs is. Ha játszani akar, játszani fogsz vele. Rengeteget beszél, berreg, csiripel, nagyon kommunikatív. Macskával és kutyával is jól kijön, igényli a társaságot.
Tegnap érkezett meg a családba Hami cica aki egy Maine Coon imádni való tényleg nagyon sokat beszél 🥰
A legjobb választás volt köszönöm hogy ajánlottátok ezt a fajtát 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!