A macskák ugye hullatják a szőrüket. De miért van ez, hogy hullatják? Hogy van még annyi sok rajtuk? Soha nem értettem ezeket.
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 20:50
11/30 anonim válasza:
Uuu, de sötét vagy kérdező🤦🏼♀️😂😂😂
Világít a negro a szádban, bacod
12/30 A kérdező kommentje:
CSAK A SZÜLEIM MINDIG MÁST MONDTAK, és így NEM értettem. És olyan választ szerettem volna, mint amit #10 írt. Amúgy köszönöm #10.
2023. máj. 1. 22:12
13/30 A kérdező kommentje:
Két csoportja van az emberiségnek:
1. Kritizáló
2. Nem kritizáló
Ti az 1. csoportba tartoztok szerintem.
2023. máj. 1. 22:14
14/30 anonim válasza:
Lényegében az 1. is ugyanezt írta, de mindegy, már tudtuk hogy ostoba vagy
15/30 A kérdező kommentje:
#14 hány éves vagy?
2023. máj. 1. 22:14
16/30 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ugyanazt írta az 1es.
2023. máj. 1. 22:15
17/30 anonim válasza:
Még te kérdezed hány éves vagyok? :D Még értelmezni se tudod hogy ki mit ír neked. De, az 1. LÉNYEGÉBEN ugyanezt írta
19/30 anonim válasza:
Hagyjatok, lehet autista, azert nem tudta ertelmezni, hogy jott ide az emberi haj…
20/30 anonim válasza:
Amugy mar regota letezik a google, wikipedia stb. Rengeteg helyrol lehet(ne) egy kis tudast felszedni, erolkodes nelkul is.
Engem is erdekelne, h te hany eves vagy, h ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztaban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!