Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Árt e a macskának ,ha megeszi...

Thomasz74 kérdése:

Árt e a macskának ,ha megeszi az egérméregtől elpusztult egeret?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 05:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem a lakásban van egér, hanem a padlás és az álmennyezet között. Ha bejönne a cicám elintézné, de oda nem tudom őt berakni, és csapdát se. Viszont a padláson járnak más cicák a szomszédból, Értük aggódom.
2023. máj. 2. 05:38
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
Hát pedig a gazda feladata, hogy megvédje őket. Tedd ki nyugodtan a patkánymérget.
2023. máj. 2. 14:49
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
12# Miért, neked neked házi patkányaid vannak?
2023. máj. 2. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Miért lennének házipatkányaim? Kultúrált környezetben élek. Ő is élhet abban, ha kiteszi a patkánymérget a padlásra. Ilyen egyszerű
2023. máj. 2. 17:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A kutyára is veszélyes. A szomszéd 10 éven keresztül mérgezett, az egerek mindig átjöttek haldokolni a kertünkbe, a kutya meg sűrűn beteg lett. Van egy szabály, hogy nekem kell megvédani az állatomat ezektől. Nos a kertes házaknál mindig az egyik tulajdonosé az egyik kerítés, és hát pont az övét kellett volna tömör anyagúra átépíteni, de felajánlottam, hogy az én költségemre megcsináltatom, de nem egyezett bele. Megteheti, az övé. A házörző kutyámat mégsem zárhattam a házba, vagy a garázsba, amíg elmegyek dolgozni! Az állatkínzás. Ő meg ismerte a jogszabályt, és tette ki a mérget! Nem az ő hibája, ha beteg lesz a kutyám tőle, miért nem vigyázok rá jobban, hogy ne egye meg a szédelgő egeret? Örülök, hogy már meghalt a szomszéd, rohadjon meg! Ha olyan országban élünk, ahol a jog és az erkölcs eleve nem kézenfogva járnak, akkor legalább mondjunk le jóindulatból egy-két kisebb dologról, hogy tudjunk egymás mellett élni! Pláne úgy, hogy az én kutyám az ő kertjébe éjjel bemászó betörőket is megugatja, neki is haszna van belőle.
nov. 16. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!