Miért utál a macska?
Kertes házban élek a szüleimmel és 3 testvéremmel. Több állatunk van, köztük 1 kutya és 5 macska. Az összes állat szeret, kivéve egyet. Miért? Nem tudom.
A szüleim és 2 testvérem (a legkisebb nem foglalkozik még velük) megverték már különféle okok miatt, én viszont soha nem emeltem rájuk kezet. Mégis az egyik csak tőlem menekül, a többieknek dorombol, fetreng, stb. Miért? Az utóbbi napokban igyekeztem sunyiban elfogni, és sikerült is, majd simogattam és adtam neki enni, de amikor elengedem, elszalad. Amikor meglát engem, az udvarunkból elmenekül. Nekem is meg kéne vernem, vagy mi a baja?
"igyekeztem sunyiban elfogni, és sikerült is"
Komolyan nem érzed, hogy ezzel mi a gond? A macska nyilván rettegni fog így tőled. Valószínűleg máskor is úgy közeledsz felé, hogy azt ő fenyegetésnek érzékeli.
Amúgy gratulálok a családodnak, hogy bántalmazzák az állatokat. Minek az ilyeneknek állat? (és minek szaporodnak az ilyenek?!).
Minden jót kívánok nekik, meg egy nyergesvontatót, ami visszatolat legalább egyszer, miután áthajtott rajtuk.
Ha téged elbsz egyszer a teherautó, akkor megjegyzed a rendszámát és csak attól az egytől fogsz félni a továbbiakban, a többi elé kiállsz?
Szerencsétlen macskák, az a csoda, hogy nem utál titeket az összes.
A verést bocs, de most nem kommentelem, nincs rá energiám.
Cica személyiségétől függ. Mi soha nem vertük meg a macskáinkat, sőt, kiskorukban babusgattuk az összeset. Az egyik kandúr mégis távolságtartó, bejön enni, alszik a fotelban egyedül, de ha valaki hozzáér, seperc alatt elszalad. Ölbe lehet venni, de egyből nyávog és rugdos, nem szereti a tapit. Nem mindegyik cica lesz barátságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!