Tényleg bűnös vagyok azért, mert nem engedek be egy macskát sem a házba,és nem engedem,hogy az asztalon futkározzanak?
A saját házadban a saját szabályaid érvényesek. Ha anyósom beleszólna, hogy mit csináljak a saját otthonomban, hát nem szeretnék többet vele találkozni. Cserébe én sem szólok bele az ő dolgába. Ha bevinné a házba a macskája a döglött galambot és őt ez nem zavarja... engem sem.
De! Én nem szerettem, ha a szomszédaim macskája átjártak hozzám és a kertembe xartak, bele az epertövek közé a veteményes közepébe. A kinti, csavargó macska hozza-viszi a kullancsot, kinyírja a madarakat. Na azt én sem szeretem. A saját macskám a kerítésen belül maradt, a szomszéd átjárós macskái ellen meg lett kutyám. Én így oldottam meg a problémát. Ha a macska kint volt, utána körbetöröltem, átnéztem, hogy nincs-e benne kullancs stb. Így jöhet be a kutya is. De az étkezőasztal tabu nálunk is.
Ha te kint tartod a saját macskádat, akkor gondoskodj, hogy a telken belül maradjon (a közhiedelemmel ellentétben megoldható)
A szomszéd macskákat, akikről nem vagy köteles gondoskodni, őket meg nem kell beengedni! Miért kellene? A saját állatot, akiről tudod, hogy parazitamentes és tiszta,beengeded, vagy sem, rajtad múlik. De egy ki tudja, hogy mikor féregtelenített, oltatlan macskát biztosan nem engednék be senki kedvéért. Pedig szeretem az állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!