Mi lehet a baja a fel eves kismacskanak?
Nem tudom mi lehet a baja a szomszedom macskajanak mindig vakarja a bal fulet es belul a fuleben van egy kis seb es egy kicsit furcsan is tartja es a macska fel eves.
Elore is koszi a valaszokat.Ha valaki tudja hogy mi ez es hogy allatorvos kell vagy lehet otthon is kezelni az kerlek irjon.
Amúgy ezt nem értem: a TE kismacskád a SZOMSZÉDMACSKA fülét szokta vakargatni?! O_o
Most melyiknek a fülében is van a seb?
Tehát azt kell elvinni, akinek a seb van a fülében, ha mindkettőnek, akkor mindkettőt!
Sajnos állatorvos se tudja megmondani látatlanba, hogy milyen betegség lehet. Atkától kezdve bármi lehet.
Az is lehet, hogy belement valami ( toklász ), és ahhoz bele kell néznie otoszkóppal.
Jövő héten minél elöbb el kéne vinni szerintem, mert ez csak súlyosbodhat, esetleg galyra megy a hallása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!