Melyiket tartanátok meg a kettő közül? És szerintetek ezek kandúrok?
Most születtek 2-3 órája. A csíkos nagyobb, de mindkettő elég nagy, ha valaki tud következtetni valamire abból.
Néztem alul, de nem tudtam rájönni. Kandúr kéne, a másikat elajándékoznánk. (De nekem a csíkos tetszik.) Van esély rá, hogy marad mindkettő, de kevés.

Miért most kell dönteni? Amelyik nem kell azt kinyírod vagy mi?
Majd ahogy nőnek, meglátod melyik tetszik jobban. Nem csak a szőr szín a fontos, hanem a személyiség is. Lehet a szürke szebb, de lehet a másik bújósabb lesz.
Oltás, ivartalanítás...viccesek vagytok. Pont oltásra fog költeni :)
Nem annak a kategóriának tűnik.
Ivartalanítani az anya macskát se vitte el. Azt fontosabb lenne pedig, mint a kis kandúrt.
Nem lesz kinyírva, keresünk gazdit.
A telefonommal nem tudok jó minőségű képet csinálni, de talán valaki hátha megmondja:
[link] - szürke 1. a képen - Ez ugye nőstény? :((( Kb mintha egyben lenne, hát sajnos annak tűnik, de lehet nem az? (Nem vagyok jó ebben.)
[link] - 2. a csíkos - Izeg-mozog úgyhogy ez ilyen lett, esetleg később még megpróbálom. De van egy pici táv a 2 "lyuk" között, szóval remélem kandúr.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!