Hogyan lehet távoltartani a macskákat?
Figyelt kérdés
Éjszakánként a társasház udvarára macska, macskák járnak be. Sajnos a parkoló autóra is felmásznak és gyönyörűen végigkarmolják őket. Állatbarát vagyok, de ezt nyilván szeretném megszüntetni. Hogyan lehet elriasztani őket?2023. ápr. 9. 15:00
11/15 A kérdező kommentje:
Gyerekek. Társasház. Udvar. Nem zárhatom el hermetikusan (felülről??? Ne mááár) és nem csinálok azt, amit akarok.
Jellemzően 1 nyomorult macska nyomait látjuk az autón, persze lehet, hogy minden nap másik mászik fel rá. Fogalmunk sincs miért teszi.
Kutyát nem tudok tartani, mert társasház. Udvar. Nem az enyém.
A hypo, ecet nem hiszem, hogy kivitelezhető egy ekkora területen, s nem hiszem, hogy tartós lenne. Minimum 3-4 naponta hypozhatnék. Ha esik, akkor megint.
Áramot nem húzhatok akárhová. Társasház. A passzív megoldás szuper, de társasház és gyanítom a telepítés többe kerülne mint az autónk.
Köszi a tanácsokat azért. Van aminek érdemes utánajárni.
2023. ápr. 10. 07:50
12/15 anonim válasza:
Csak a kocsi köré ha öntögetsz ecetet 2 naponta. A macska megjegyzi, utálja és nem megy oda többet.
13/15 anonim válasza:
Parkolj távolabb ahol nem jár.
14/15 A kérdező kommentje:
13as: szerintem a macska ne másszon az autómra, én ott lakom, nyilván azért a zárt udvar, hogy ott tegyem le az autót. Ennyi erővel el is adhatom, akkor nincs gond.
2023. ápr. 10. 18:00
15/15 A kérdező kommentje:
12es: köszi, megpróbálom. 1-2 hetet talán megér, nekem is ez jutott eszembe.
2023. ápr. 10. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!